Τα «διαστημικά» μαλλιά είναι εδώ, και είναι εντελώς εξωπραγματικά!

Αρχικά βάψαμε τα μαλλιά μας διαφορετικά διασκεδαστικά χρώματα, πράσινα, μοβ, γκρι. Έπειτα, βάψαμε τα μαλλιά μας βασισμένες σε ένα θέμα, κόκκινο της φωτιάς, για παράδειγμα, με έντονο κόκκινο και πορτοκαλί.

Στη συνέχεια, ήρθε το pearl hair, δηλαδή βάψαμε τα μαλλιά μας ώστε να φαίνονται σαν ημιπολύτιμοι λίθοι. Και να μην ξεχάσουμε το oil slick hair, μια μέθοδο όπου κάνει τα καστανά μαλλιά να έχουν τη λάμψη του ουράνιου τόξου, όπως αντικατοπτρίζεται μετά τη βροχή στο δρόμο.

Τώρα όμως έχουμε την καινούρια μόδα που συνδυάζει ΌΛΑ τα χρώματα του ουράνιου τόξου και τα στέλνει στο διάστημα. Τα «διαστημικά» μαλλιά είναι εδώ και τα έχουμε ερωτευτεί!

Το καλύτερο με τα «διαστημικά» μαλλιά είναι ότι έχεις έναν ολόκληρο γαλαξία στη διάθεση σου για να εμπνευστείς. Θέλεις τα μαλλιά σου να μοιάζουν με το φεγγάρι; Με νεφέλωμα; Με σμήνος αστεριών; Όλα είναι πιθανά – και γίνονται δυνατά χρησιμοποιώντας προϊόντα Pravana που κλειδώνουν το χρώμα και δεν του επιτρέπουν να ξεθωριάσει. Η Pravana ξέρει τι συμβαίνει.

Ψάξε στο Instagram με hashtag «#galaxyhair» ή «#spacehair», και θα βρεις εξωπραγματικές εικόνες (είναι όμως αστείο το internet, βρίσκεις εικόνες από το River Song[link] με hashtag «#spacehair»).

More #SpaceHair. #lyssdidmyhair #rainbowhair #galaxyhair

A photo posted by Alyssa Wiener (@lysseon) on

I've been loving the Galaxy colors. There are SO many color schemes to go with. @kenraprofessional

A photo posted by Hailey Mahone (@haileymahonehair) on


Υπάρχουν τόσα σκούρα μπλε και μοβ να δεις, μαζί με μια ιδέα ροζ, πράσινο, ακόμα και γκρι. Όλα αυτά είναι χρώματα που τα βρίσκεις στον ουρανό, και κάποια φαίνονται ακόμα και με γυμνό μάτι. Γιατί πως θα σου φαινόταν τα μαλλιά σου να είναι εμπνευσμένα από το Βόρειο Σέλας; Το ξέραμε ότι θα σ’ αρέσει.

Τα «διαστημικά» μαλλιά περιλαμβάνουν τα πάντα στην ατμόσφαιρα, μην το ξεχνάς. Ψάχνεις για κάτι πιο κοντά στα χρώματα ενός εντυπωσιακού ηλιοβασιλέματος; Έγινε!

Ναι σε όλα! Νομίζω πως η κατάλληλη λέξη είναι «εμμονή». Έχω μια ξαφνική επιθυμία  να επισκεφτώ το κομμωτήριο.

Related posts

Γυναίκες ήρωες: Αφιέρωμα στις ηρωίδες που κράτησαν όρθια την Ελλάδα στα δύσκολα χρόνια

Collette Divitto | Δεν έβρισκε δουλειά πουθενά επειδή έχει σύνδρομο Down και άνοιξε δική της εταιρεία

«Τρώω αυτά τα φαγήτα, έχασα 30 κιλά»: Αυτό είναι το μυστικό στη δίαιτα της Τζούλι Μασίνο