Την τραβάει στη σκηνή και ξεκινούν να χορεύουν. Κάτι ανάλογο είχαμε πολύ καιρό να δούμε…

H Αυστραλιανή Ηθοποιός Bindi Irwin μαγεύει τους πάντες στο Dancing with the Stars με μια τέλεια εμφάνιση που θα έκανε περήφανο τον πατέρα της, τον γνωστό σε όλους μας κροκοδειλάκια.

Η Irwin και ο παρτενέρ της ο Derek Hough πήραν τη τέλεια βαθμολογία για τις προσπάθειές τους στο αφιέρωμα για το “Dirty Dancing”, που ολοκληρώθηκε με το άλμα της Bindi στην αγκαλιά του Derek.

Μετά το τέλος του χορού, οι κριτές έδωσαν στον Hough και την Irwin το τέλειο σκορ, δίνοντας ένα αψεγάδιαστο φόρο τιμής σε μία από τις πιο αγαπημένες στιγμές στην ιστορία του κινηματογράφου.

Πριν το χορό, η Irwin και ο Hough παραδέχθηκαν ότι αντιμετώπισαν κάποια τεχνικά ζητήματα, και μάλιστα κάλεσαν ακόμη και τη διάσημη Jennifer Grey του Dirty Dancing για να τους βοηθήσει με τις χορογραφίες.

Κατά τη διάρκεια της αξιολόγησης, η κριτής Julianne Hough αναγνώρισε τα ζητήματα αυτά και τους παρακίνησε να συνεχίσουν την καλή δουλειά.

“Ήμασταν πολύ νευρικοί. Αλλά πήγε πολύ καλά.”, δήλωσε η Irwin

Νωρίτερα τη Δευτέρα, η Irwin κέντρισε το ενδιαφέρον των θαυμαστών της, με μια μικρή παρουσίαση των κινήσεών της, σε ανάρτησή της στο Instagram.

Getting ready for tonight's show on @dancingabc, I still can't believe I've been given this opportunity. This lift gives you a little idea on what we have planned for tonight….

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Bindi Irwin (@bindisueirwin) στις

Related posts

Θα δίνατε το παλτό σας σε ένα μικρό παιδί που κρυώνει;

Έφερε τα Χριστούγεννα στις καρδιές μας: 10χρονο αγόρι με αυτισμό τραγουδάει σε σούπερ μάρκετ και γνωρίζει την αποθέωση

«Μη με αφήσεις ποτέ (γιατί θα σου κάνω κακό)»:Συγκλονίζει η ταινία μικρού μήκους της Lacta για τις γυναικοκτονίες