Η αστυνομικός πήρε στα χέρια της αυτό το πεινασμένο μωρό. Αυτό που έκανε για να το ηρεμήσει, θα σας Συγκλονίσει.

Στη Κολομβία, η αστυνομικός Λουίζα Φερνάντα Αρία χαιρετίζεται ως ηρωίδα, όταν έσωσε τη ζωή ενός νεογέννητου μωρού, απλά κάνοντας αυτό που της επέβαλλε το μητρικό της ένστικτο: θηλάζοντάς το πεινασμένο μωρό.

Η Αρία κλήθηκε στο μέρος, όταν ένα νεογέννητο κοριτσάκι ανακαλύφθηκε στο δάσος, έχοντας ακόμα τον ομφάλιο λώρο της ανέπαφο. Το μωρό ήταν πολύ πεινασμένο και κινδύνευε με υποθερμία, έτσι η αστυνομικός το πήρε στην αγκαλιά της. Και όπως τα έφερε η μοίρα, η Αρία ήταν νέα μητέρα, και θήλασε χωρίς δισταγμό το μωρό με το δικό της γάλα, σώζοντάς του τη ζωή.

Η Αρία δήλωσε στις τοπικές ειδήσεις:

Είμαι νέα μητέρα και έχω γάλα για θηλασμό, και αναγνώρισα αμέσως τι χρειαζόταν αυτό το καημένο μωράκι…Πιστεύω οποιαδήποτε γυναίκα θα έκανε το ίδιο υπό αυτές τις συνθήκες.

Είναι μια σημαντική υπενθύμιση πόσο σημαντικό θαύμα είναι ο θηλασμός, ακόμα και αν μερικοί το αντιμετωπίζουν ως κάτι το αποκρουστικό. Εμείς επιδοκιμάζουμε τη πράξη της και την συγχαίρουμε. Αν ήταν πιο “μετριόφρων”, πιθανόν αυτό το μωρό να μη ζούσε σήμερα.

Το μωρό βρίσκεται πλέον υπό τη φροντίδα των κοινωνικών υπηρεσιών της Κολομβίας, μέχρι να βρεθεί μια ανάδοχη οικογένεια. Οι αστυνομικές αρχές αναζητούν τη μητέρα, που θα αντιμετωπίσει ποινικές κυρώσεις.

Παρακολουθήστε το συγκινητικό βίντεο και μοιραστείτε το με τους φίλους σας, αν πιστεύετε και εσείς ότι η αστυνομικός έσωσε τη ζωή του μωρού.

Credit:

Related posts

Θα δίνατε το παλτό σας σε ένα μικρό παιδί που κρυώνει;

Έφερε τα Χριστούγεννα στις καρδιές μας: 10χρονο αγόρι με αυτισμό τραγουδάει σε σούπερ μάρκετ και γνωρίζει την αποθέωση

«Μη με αφήσεις ποτέ (γιατί θα σου κάνω κακό)»:Συγκλονίζει η ταινία μικρού μήκους της Lacta για τις γυναικοκτονίες