DIY

Πήρες τις Παλιές της Πετσέτες και Ξεκίνησε να τις Κόβει; Το αποτέλεσμα; Θα σας Ξετρελάνει!

Αν είστε από τα άτομα που λατρεύουν να φτιάχνουν χειροποίητα πράγματα και τους αρέσει να επιδιορθώνουν και να επισκευάζουν παλιά αντικείμενα για επαναχρησιμοποίηση ή άλλη χρήση, τότε αυτή η ιδέα είναι για εσάς!

Σε αυτό το DIY project θα φτιάξουμε χειροποίητο χαλάκι μπάνιου, από παλιές πετσέτες μπάνιου! Το μόνο που θα χρειαστείτε είναι 3 μεγάλες πετσέτες μπάνιου που πλέον δε χρησιμοποιείτε, σε ό,τι χρώματα θέλετε, ένα ψαλίδι, κλωστή και νήμα.

Στο βίντεο που ακολουθεί, η Linda Facci μας καθοδηγεί βήμα βήμα πως να φτιάξουμε το δικό μας χαλάκι μπάνιου. Κόβει τις πετσέτες σε μακριές λωρίδες πλάτους περίπου 5 εκατοστών. Για ένα μεσαίο χαλάκι θα χρειαστείτε περίπου 13 λωρίδες, αλλά αναλόγως το μέγεθος, μπορείτε να προσθέσετε ή να αφαιρέσετε λωρίδες.

Μόλις κόψετε τις λωρίδες, πάρτε τρεις λωρίδες διαφορετικού χρώματος και ράψτε τις μαζί στο ένα τους άκρο. Στη συνέχεια, ξεκινήστε να πλέκετε μεταξύ τους τις λωρίδες σε απλή πλεξούδα. Τι γίνεται στη συνέχεια; Παρακολουθήστε το βίντεο για να δείτε τη συνέχεια σε αυτό το ενδιαφέρον βίντεο.

Στο τέλος, θα αποκτήσετε ένα ιδιαίτερο χειροποίητο χαλάκι μπάνιου, που θα μπορείτε να περηφανεύεστε για αυτό στους φίλους και την οικογένειά σας. Μοιραστείτε αυτό το άρθρο με τους φίλους σας στο Facebook!

Credit: sun-gazing.com

Related posts

Από τη σοφία του λαού, αλλά και την επιστήμη: Οι μυστικές ιδιότητες και χρήσεις που έχει το ξύδι

«Επανάσταση» στην τουαλέτα: Καθαρίστε τη λεκάνη μέσα σε 3 λεπτά! (Video)

Μυρίζει άσχημα η σφουγγαρίστρα; Το κόλπο της γιαγιάς με 2 υλικά από την κουζίνα που θα την κάνει… καινούργια