Εξωτερικά μοιάζει με ένα Παλιό, Συνηθισμένο Τροχόσπιτο. Μόλις όμως δείτε το Εσωτερικό του, θα μείνετε Άφωνοι!

Το “The Motorhome and Caravan Show” που έγινε από τις 13 μέχρι τις 18 Οκτωβρίου του 2015 στο NEC του Birmingham, είναι γνωστό ως το πιο συναρπαστικό γεγονός της Βρετανίας.

Χιλιάδες επισκέπτες ήρθαν από όλο τον κόσμο για να δουν τα εκθέματά του, αλλά ένα από αυτά πραγματικά ξεχώρισε.

Με όμορφο σχεδιασμό, πολύ σκληρή δουλειά και χιλιάδες κομμάτια από Lego, οι πανέξυπνοι δημιουργοί του κατάφεραν να δημιουργήσουν κάτι που ο κόσμος δεν είχε ξαναδεί – ένα πλήρως λειτουργικό τροχόσπιτο εξ ολοκλήρου φτιαγμένο από πλαστικά κομμάτια!

Όπως όλοι οι σχεδιαστές, η ομάδα αυτή ξεκίνησε φτιάχνοντας το σχέδιο. Στη συνέχεια έφτιαξε το πλαίσιο – αλλιώς όλη η κατασκευή θα κατέρρεε.

Από τη στιγμή που ο σκελετός ήταν έτοιμος, έμενε μετά να συναρμολογήσουν τα υπόλοιπα κομμάτια από Lego. Πιθανότατα ήταν ένα από τα πιο δύσκολα τεχνικά εγχειρήματα στην ιστορία των κατασκευών με Lego, αλλά όπως θα δείτε στο βίντεο που ακολουθεί, οι εφευρέτες αυτοί τα πήγαν μια χαρά!

Ενώ φαίνεται σαν πραγματικό εξωτερικά, το εσωτερικό του είναι πραγματικά μαγευτικό. Έφτιαξαν βάζα Lego  για λουλούδια Lego , πιάτα Lego με πεντανόστιμα σάντουιτς Lego , ακόμα και Lego καφετιέρα. Και δεν είναι όλα μόνο για την εμφάνιση – ο νιπτήρας της κουζίνας δουλεύει κανονικά!

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί και θα μείνετε έκπληκτοι!

Credit: americanoverlook.com

Related posts

Θα δίνατε το παλτό σας σε ένα μικρό παιδί που κρυώνει;

Έφερε τα Χριστούγεννα στις καρδιές μας: 10χρονο αγόρι με αυτισμό τραγουδάει σε σούπερ μάρκετ και γνωρίζει την αποθέωση

«Μη με αφήσεις ποτέ (γιατί θα σου κάνω κακό)»:Συγκλονίζει η ταινία μικρού μήκους της Lacta για τις γυναικοκτονίες