DIY

Πήρε μία Παλιά Κορνίζα και τη Μετέτρεψε σε Κάτι που θα σας Λύσει τα Χέρια.

Μας αρέσει η διακόσμηση σπιτιού, αλλά όχι και το πόσο ακριβή μπορεί να είναι. Δεν είναι περίεργο λοιπόν που τρελαθήκαμε όταν βρήκαμε το βίντεο των TheSorryGirls‘ για το πώς να φτιάξεις ένα ημερολόγιο από χρωματολόγιο!

Όχι μόνο μας αρέσει να έχουμε όμορφα διακοσμητικά στο σπίτι, αλλά και να κάνουμε και καμιά κατασκευή που και που.Είναι η τέλεια κατασκευή που δίνει χρώμα και οργανώνει λίγο τη ζωή σου.

Το μόνο που χρειάζεστε είναι μια άδεια κορνίζα, μερικές σελίδες από χρωματολόγιο, ψαλίδι και μαρκαδόροι που σβήνουν.

Πρώτα, θα χρειαστεί να μετρήσετε την κορνίζα και να αποφασίσετε πόσο μεγάλα ή μικρά θα είναι τα τετράγωνα σας. Μόλις τα μετρήσετε, κόψτε 35 κομμάτια από το χρωματολόγιο.

Όταν τα έχετε κόψει, ανοίξτε την κορνίζα και βάλτε τα τετράγωνα με το χρώμα προς τα κάτω, 7 στήλες και 5 σειρές. Μόλις τελειώσετε και με αυτό, προσθέστε μικρά κομμάτια ταινίας στο πίσω μέρος των τετραγώνων και κλείστε την κορνίζα.

Για να ολοκληρώσετε το ημερολόγιο, αρχίστε να αριθμείτε τις ημέρες τις εβδομάδας. Κάνατε λάθος; Δεν υπάρχει πρόβλημα! Το καλύτερο κομμάτι είναι ότι μπορείτε να σβήσετε και να ξαναγράψετε ότι θέλετε.

Αφού ήταν τόσο εύκολο, μας δείχνει ακόμα μια κατασκευή που μπορείτε να κάνετε με τις σελίδες που σας έμειναν. Είναι ένα ακόμα ημερολόγιο, αλλά λίγο διαφορετικό!

Βάλτε τα στο σπίτι, το γραφείο, ή κάντε τα δώρο σε κάποιο φίλο!

Credit: jumblejoy.com

Related posts

Από τη σοφία του λαού, αλλά και την επιστήμη: Οι μυστικές ιδιότητες και χρήσεις που έχει το ξύδι

«Επανάσταση» στην τουαλέτα: Καθαρίστε τη λεκάνη μέσα σε 3 λεπτά! (Video)

Μυρίζει άσχημα η σφουγγαρίστρα; Το κόλπο της γιαγιάς με 2 υλικά από την κουζίνα που θα την κάνει… καινούργια