14 Μυστικά της Kate Middleton που θα σας κάνουν να την ερωτευτείτε

Όλος ο κόσμος παρακολουθούσε καθώς ο πρίγκιπας William και η Kate αρραβωνιάστηκαν, παντρεύτηκαν και απέκτησαν δύο παιδιά μαζί. Αυτό το ζευγάρι φαίνεται να είναι ο ορισμός του τέλειου ειδυλλίου!

Υπάρχουν πολλά όμως που σίγουρα δεν γνωρίζατε για τη Δούκισσα του Cambridge. Αυτό που σίγουρα ξέρουμε είναι πως όλοι την λατρεύουν και σίγουρα έχουν καλό λόγο γι’ αυτό!

1. Την πρώτη φορά που την είδε ο πρίγκιπας William, έκανε το μοντέλο φορώντας ένα φόρεμα see-through.

2. Πριν επιβεβαιωθεί η σχέση της Kate με τον πρίγκιπα William, αρκετές εφημερίδες δεν δημοσίευαν φωτογραφίες της – είχαν απειληθεί με αγωγή αν το έκαναν.

3. Η παρέλαση “λιποθυμίας” του πρίγκιπα William όπου έγινε επίσημα στρατιώτης, ήταν μία από τις πρώτες δημόσιες εκδηλώσεις στην οποία η Kate συμμετείχε ως βασιλική καλεσμένη.

4. Η Kate έχει αρκετούς επίσημους τίτλους. Ήταν γνωστή ως Μις Catherine Elizabeth Middleton μέχρι την ημέρα του γάμου της, ενώ μετά ήταν η “Her Royal Highness The Duchess of Cambridge“. Στη Σκωτία την ίδια ημέρα, έγινε γνωστή ως “Her Royal Highness The Countess of Strathearn“.

5. Η Kate δοκίμασε πολλά αθλήματα όπως τένις και κολύμπι. Έκανε ακόμα και ρεκόρ στο άλμα εις ύψος στα 1,50 μέτρα!

6. Της αρέσει να μαγειρεύει και απολαμβάνει να φτιάχνει μαρμελάδα φράουλα και δαμάσκηνο του κουταλιού. Ακόμη, έχει δηλώσει ότι θα ήθελε να ανοίξει τον δικό της φούρνο και όλα τα έσοδά του να διατεθούν στους αναξιοπαθούντες.

via Metro

7. Μεταξύ των αγαπημένων σχεδιαστών της Δούκισσας είναι οι Alexander McQueen, Temporary London και Zara.

8. Έχει πτυχίο στην Ιστορία της Τέχνης και είναι η πρώτη βασιλική σύζυγος με πτυχίο!

via Spokeo

9. Όταν ο πρίγκιπας William της έκανε πρόταση γάμου, το έκανε με το δαχτυλίδι των αρραβώνων της μητέρας του. Η πριγκίπισσα Diana φορούσε το δαχτυλίδι αξίας 28.000 λιρών, από το 1981. Δηλαδή κοστίζει περισσότερο από 107.000 δολάρια σήμερα!

10. Είναι μεγάλη fan της σειράς “Downton Abbey“, σε σημείο να επισκεφθεί τον χώρο των γυρισμάτων για να γνωρίσει από κοντά τους ηθοποιούς!

11. Το 2012 και το 2013, ψηφίστηκε ως ένας από τους “100 πιο σημαντικούς ανθρώπους στον κόσμο” από το περιοδικό Time.

12. Η πρώτη της φωτογράφηση για περιοδικό ήταν το εορταστικό τεύχος για τα 100 χρόνια του Vogue το 2016.

13. Το νυφικό της Kate τέθηκε προς επίδειξη στο παλάτι του Μπάκιγχαμ όπου και συγκέντρωσε 8 εκατομμύρια λίρες, που ως επί το πλείστον κατέληξαν στην Βασιλική Συλλογή. Ένα τμήμα διατέθηκε για φιλανθρωπικούς σκοπούς. Περισσότεροι από 600.000 άνθρωποι είδαν το φόρεμα κατά τη διάρκεια των 10 εβδομάδων.

14. Το πρώτο επίσημο πορτρέτο της Catherine, Δούκισσας του Cambridge, όταν παρουσιάστηκε έλαβε πολλές αρνητικές κριτικές όπως “καταστροφικό”, “απογοητευτικό” και “σάπιο”. Η Δούκισσα όμως το βρήκε “καταπληκτικό” και “λαμπρό”.

Credits: Diply

Related posts

Θα δίνατε το παλτό σας σε ένα μικρό παιδί που κρυώνει;

Έφερε τα Χριστούγεννα στις καρδιές μας: 10χρονο αγόρι με αυτισμό τραγουδάει σε σούπερ μάρκετ και γνωρίζει την αποθέωση

«Μη με αφήσεις ποτέ (γιατί θα σου κάνω κακό)»:Συγκλονίζει η ταινία μικρού μήκους της Lacta για τις γυναικοκτονίες