ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Αυτό είναι το Σοκαριστικό Μυστικό του Γάμου της Celine Dion!

Η Céline Dion είναι είναι από τα πιο “δυνατά” ονόματα στη μουσική βιομηχανία. Από την εκτέλεση του θρυλικού “My Heart Will Go On” για την ταινία “Τιτανικός“, μέχρι το γαλλόφωνο άλμπουμ με τις μεγαλύτερες πωλήσεις όλων των εποχών, αλλά και η πιο “μοσχοπουλημένη” Καναδή καλλιτέχνης όλων των εποχών, μάλλον τα έχει πάει καλά.

Υπάρχουν και μερικά άλλα ενδιαφέροντα γεγονότα σχετικά με την σούπερ σταρ όμως, όπως η σχέση της με τον σύζυγο και manager της, René Angelil.

Ξεκίνησε ως έφηβη ποπ σταρ και από τότε έχει κλέψει τις καρδιές εκατομμυρίων ανθρώπων σε όλο τον κόσμο.

via Mirror

Σίγουρα δεν ήταν μια μόδα που πέρασε. Το γαλλόφωνο άλμπουμ της, “D’Eux“, είναι πάνω από 20 ετών! Κυκλοφόρησε το 1995 – και εξακολουθεί να κατέχει αυτό το ρεκόρ μέχρι και σήμερα.

Μία σταθερά υπήρξε κατά τη διάρκεια αυτής καταπληκτικής καριέρα όμως: ο σύζυγος και manager της, René Angelil.

via People

Η Dion συνάντησε για πρώτη φορά τον Angelil πίσω στο 1980, όταν ήταν μόλις 12 ετών, ενώ εκείνος 38.

Το ζευγάρι γνωρίστηκε όταν ο Angelil συνάντησε την οικογένειά της, αφότου άκουσε μία demo κασέτα ενός τραγουδιού της Dion, το οποίο έγραψε και τραγούδησε με τη μητέρα της και ένα από τα αδέλφια της.

Στη συνέχεια υποθήκευσε το σπίτι του για να πληρώσει για το πρώτο άλμπουμ της – τόσο πολύ πίστευε σ’ αυτήν!

Η σχέση τους ξεκίνησε το 1987 και αρραβωνιάστηκαν το 1991. Τελικά παντρεύτηκαν το 1994 σε μία πανέμορφη τελετή στο Μόντρεαλ, την πατρίδα του René.

Ανανέωσαν τους όρκους τους το 2000 με ορθόδοξη τελετή στο Λας Βέγκας.

via Hello!

Πάρα πολλοί είχαν σοκαριστεί από τη διαφορά ηλικίας τους (26 χρόνια), αλλά απέδειξαν ότι η αγάπη τους ήταν αληθινή και σίγουρα αποτέλεσε πηγή έμπνευσης για τις μεγαλύτερες επιτυχίες της.

Δυστυχώς όμως, η ιστορία αγάπης τους διεκόπη μετά από 21 χρόνια, λόγω του θανάτου του Angelil, μετά από μια γενναία μάχη με καρκίνο του φάρυγγα.

Μετά από μια παύση στις εμφανίσεις της, για μια ακόμη φορά επέστρεψε στη σκηνή για να κάνει αυτό που κάνει καλύτερα, αυτό που ο σύζυγός της ήξερε ότι μπορούσε να κάνει από τη στιγμή που συναντήθηκαν.

Και νομίζω ότι όλοι μπορούμε να συμφωνήσουμε ότι η αγάπη του συζύγου της εξακολουθεί να είναι μια σταθερά στη ζωή της και πάντα θα είναι.

Credits: Diply

Related posts

Γυναίκες ήρωες: Αφιέρωμα στις ηρωίδες που κράτησαν όρθια την Ελλάδα στα δύσκολα χρόνια

Collette Divitto | Δεν έβρισκε δουλειά πουθενά επειδή έχει σύνδρομο Down και άνοιξε δική της εταιρεία

«Τρώω αυτά τα φαγήτα, έχασα 30 κιλά»: Αυτό είναι το μυστικό στη δίαιτα της Τζούλι Μασίνο