Τεστ Νοημοσύνης για δυνατούς λύτες! Το 95% των Ανθρώπων αδυνατούν να βρουν Λύση σε αυτή τη Μαθηματική Εξίσωση. ΕΣΥ;

Ένας δημοφιλής τρόπος για να περνάς την ώρα σου στο διαδίκτυο, είναι να προσπαθείς να λύσεις παζλ και τεστ. Υπάρχουν πολλά που έχουν δύσκολους γρίφους και εξισώσεις, όπου λίγοι καταφέρνουν να λύσουν.

Αυτοί οι γρίφοι είναι ωραίοι επειδή μπορείτε να συναντήσετε έναν που θα σας φανεί παιχνιδάκι λόγο της εμπειρίας ή της πρακτικής σας και θα είστε σε θέση να τον λύσετε εκεί που όλοι οι άλλοι αποτυγχάνουν!

Υπάρχουν τεστ για την όραση, με μαθηματικά, ακόμα και τεστ γνώσεων.

Εάν είστε από αυτούς/ες που τους αρέσουν οι αριθμοί και το να λύνετε εξισώσεις, τότε αυτός ο γρίφος είναι τέλειος για εσάς, καθώς έχει μία σειρά από προσθέσεις αριθμών και εσείς πρέπει να καταλάβετε το μοτίβο που ακολουθούν και να βρείτε το τελικό αποτέλεσμα.

Μπορεί να φαίνεται απλό στην αρχή, αλλά όπως θα δείτε και μόνοι σας χρειάζεται λίγη παραπάνω σκέψη.

Μάλλον θα κοιτάζετε το παζλ και θα αναρωτιέστε ποιος είναι ο τελευταίος αριθμός, επειδή στην πραγματικότητα είναι ένα αρκετά δύσκολο παζλ. Εάν μπορείτε να βρείτε την απάντηση, τότε αυτό σημαίνει ότι είστε καλύτεροι από το 90% των υπολοίπων που δοκίμασαν να το λύσουν!

Εάν πάλι δεν καταφέρετε να το λύσετε, μην ανησυχείτε: θα σας εξηγήσουμε εμείς πως να βρείτε τον τελευταίο αριθμό.

Μέθοδος 1η: Για να βρείτε τον τελευταίο αριθμό, προσθέστε τους αριθμούς κάθε εξίσωσης και μετά πολλαπλασιάστε το αποτέλεσμα με το 3. Δηλαδή, 1 + 5 = 6 x 3 = 18 που είναι το αποτέλεσμα της πρώτης εξίσωσης. Στη δεύτερη, 2 + 10 = 12 x 3 = 36 και επίσης το ίδιο με το 54. Οπότε 4 + 20 = 24 x 3 μας κάνει 72.

Εάν σας είναι πιο εύκολο κοιτώντας μόνο τα αποτελέσματα, τότε μπορείτε να το λύσετε μτ τη δεύτερη μέθοδο. Αν προσέξετε, θα δείτε πως τα αποτελέσματα είναι παράγωγα πολλαπλασιασμού του 9, δηλαδή 9 x 2 = 18, 9 x 4 = 36, 9 x 6 = 54, τα οποία κάθε φορά ανεβαίνουν ανά δύο. Οπότε ο επόμενος αριθμός θα είναι το 8, 9 x 8 μας δίνει το αποτέλεσμα 72.

Εσείς πως τα πήγατε; Σας πήρε ώρα να το λύσετε;

Credits: AWM

Related posts

Θα δίνατε το παλτό σας σε ένα μικρό παιδί που κρυώνει;

Έφερε τα Χριστούγεννα στις καρδιές μας: 10χρονο αγόρι με αυτισμό τραγουδάει σε σούπερ μάρκετ και γνωρίζει την αποθέωση

«Μη με αφήσεις ποτέ (γιατί θα σου κάνω κακό)»:Συγκλονίζει η ταινία μικρού μήκους της Lacta για τις γυναικοκτονίες