Σάλος με τον φαρμακοποιό που ρίχνει νερό με χλωρίνη σε σκύλο

Το γύρο του διαδικτύου κάνει ένα βίντεο που φαίνεται άνδρας να βγαίνει από φαρμακείο και να μπουγελώνει με γεμάτο κουβά σφουγγαρίστρας, αδέσποτο σκύλο. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες το φαρμακείο βρίσκεται στην Πολίχνη.

Επικοινωνήσαμε με το φιλοζωικό σωματείο “Η Αγάπη” και σύμφωνα με την ενημέρωση που μας έδωσαν, μέχρι στιγμής δεν έχει πάει μάρτυρας να καταθέσει στο αστυνομικό τμήμα της Πολίχνης ώστε να προχωρήσει σε αυτεπάγγελτη μήνυση. Υπάρχουν πολλές αναφορές ότι ο κουβάς περιείχε χλωρίνη –είναι εμφανές ότι δεν είχε σκέτο νερό– ενώ υπάρχει και δεύτερο βίντεο που δείχνει μία γυναίκα να βγαίνει από το ίδιο φαρμακείο και να ρίχνει νερό σε αυτό το αδέσποτο, την ώρα που αράζει και δεν ενοχλεί κανέναν.

Στο διαδίκτυο κυκλοφορεί και ανακοίνωση από τον Φαρμακευτικό Σύλλογο Θεσσαλονίκης (“Ως Σύλλογο δεν μας εκφράζει αυτή η συμπεριφορά του συναδέλφου που αποτελεί μεμονωμένο και καταδικαστέο περιστατικό. Ελπίζουμε οι υπεύθυνοι να κάνουν το καθήκον τους“), αλλά στην επικοινωνία που είχαμε με το σύλλογο δεν επιβεβαιώθηκε αλλά ούτε διαψεύστηκε η ανακοίνωση. Επίσης, ο χρήστης που αρχικά ανέβασε το βίντεο στο Facebook το έχει κατεβάσει, άγνωστο γιατί.

[via]

Related posts

Θα δίνατε το παλτό σας σε ένα μικρό παιδί που κρυώνει;

Έφερε τα Χριστούγεννα στις καρδιές μας: 10χρονο αγόρι με αυτισμό τραγουδάει σε σούπερ μάρκετ και γνωρίζει την αποθέωση

«Μη με αφήσεις ποτέ (γιατί θα σου κάνω κακό)»:Συγκλονίζει η ταινία μικρού μήκους της Lacta για τις γυναικοκτονίες