Αυτή η Κούκλα έχει Ξετρελάνει Μωρά και Γονείς σε όλο τον Κόσμο! Ο λόγος; Ανεκτίμητος!

Μια νέα κούκλα, σχεδιασμένη από μια μητέρα από την Ισλανδία, έχει σκοπό να βοηθήσει τα παιδιά να αποκοιμηθούν πιο γρήγορα – και όπως φαντάζεστε, οι γονείς είναι πρόθυμοι να πληρώσουν απίστευτα ποσά για να την αποκτήσουν.

Η κούκλα ονομάζεται Lulla Doll και έχει δημιουργηθεί από την Eggertsdóttir,  μια μητέρα δύο παιδιών με σπουδές στην ψυχολογία.

Γνωρίζοντας τις θετικές επιδράσεις που έχει ένας κηδεμόνας δίπλα στα μωρά κατά την διάρκεια του ύπνου, η Eggertsdóttir σχεδίασε αυτή την απίστευτα απαλή κούκλα η οποία μιμείται την σταθερή αναπνοή και τον καρδιακό παλμό με το πάτημα ενός κουμπιού.

Αυτό από ότι φαίνεται βοηθά τα παιδιά να κοιμηθούν πιο γρήγορα και περισσότερο. Φυσικά, οι γονείς έχουν ξετρελαθεί με την μαγική αυτή κούκλα.

Οι πρώτες 5.000 πουλήθηκαν αμέσως, σύμφωνα με το POPSUGAR, και η ζήτηση έχει αυξηθεί: στο eBay μια προσφορά έφτασε το $350 για μία και μόνο Lulla Doll, σύμφωνα με το The Daily Telegraph.

Τα καλά νέα είναι ότι αν ενδιαφέρεστε πραγματικά για μια τέτοια κούκλα, δεν θα χρειαστεί να πληρώσετε εκατοντάδες δολάρια για να την αποκτήσετε. Μπορείτε να παραγγείλετε μία στην σελίδα της Eggertsdóttir.

Credit: goodhousekeeping.com

Related posts

Θα δίνατε το παλτό σας σε ένα μικρό παιδί που κρυώνει;

Έφερε τα Χριστούγεννα στις καρδιές μας: 10χρονο αγόρι με αυτισμό τραγουδάει σε σούπερ μάρκετ και γνωρίζει την αποθέωση

«Μη με αφήσεις ποτέ (γιατί θα σου κάνω κακό)»:Συγκλονίζει η ταινία μικρού μήκους της Lacta για τις γυναικοκτονίες