9 Νεανικά Ρούχα που ΠΡΕΠΕΙ να σταματήσετε να φοράτε ΜΕΤΑ το Πανεπιστήμιο. Δείτε με ΤΙ να τα αντικαταστήσετε

1. Πάνινες τσάντες

Οι εποχές που φορούσατε πιο απλά ρούχα και φτηνές τσάντες έχει παρέλθει. Επενδύστε σε μια καλή τσάντα χειρός και ξεχάστε τις τεράστιες πάνινες τσάντες.

2. Τσαντάκι

Ξεχάστε τα τσαντάκια με τα χαριτωμένα ζωάκια και τα στρασάκια. Επενδύστε σε ένα πιο σοβαρό μονόχρωμο τσαντάκι με αλυσίδα, που θα ταιριάζει σε κάθε περίπτωση.

3. Παντελόνες

Στο πανεπιστήμιο φορούσατε τα πιο άνετα ρούχα και ίσως αυτή η ανεπισημότητα έκανε τους καθηγητές να νιώθουν ότι δε τους σέβεστε. Τώρα που αυτές οι μέρες έμειναν πίσω σας, μπορείτε να φοράτε άνετα ρούχα, αλλά δεν χρειάζεται να δείχνετε ότι μόλις τώρα σηκωθήκατε από το κρεβάτι.

4. Τεράστια φούτερ

Στο πανεπιστήμιο, τα άνετα ρούχα ήταν must, αλλά τώρα η άνεση και το στυλ είναι στοιχεία που δεν αποκλείει το ένα το άλλο, ακόμα και σε ρούχα όπως τα φούτερ.

5. Σαγιονάρες

Οι σαγιονάρες δεν είναι παπούτσια. Ναι μεν είναι βολικές για τη θάλασσα, αλλά είναι ακατάλληλα υποδήματα ακόμα και για καφέ! Αν θέλετε να είστε casual προτιμήστε ένα ζευγάρι αθλητικά υποδήματα.

6. Μπλουζάκια με σλόγκαν

Τα μπλουζάκια σας τώρα δεν χρειάζεται να “μιλάνε” για να δηλώσουν κάτι για την ύπαρξή σας. Κανείς δε λέει ότι δε μπορείτε να διασκεδάσετε με τα ρούχα, αλλά ως πλέον μορφωμένη γυναίκα μπορείτε να βρείτε άλλους τρόπους έκφρασης.

7. Όλα τα “επίσημα” φορέματά σας

Ένα χρόνο μετά το πανεπιστήμιο θα συνειδητοποιήσετε ότι η ιδέα σας για επίσημο θα αλλάξει και τα φορέματα που φορούσατε τότε ήταν περισσότερο για εμφανίσεις σε μπουζούκια και club.

8. Τα διαμαντένια σκουλαρίκια που φοράτε σχεδόν με τα πάντα.

Μη τα απαλλαγείτε και συνεχίστε να τα φοράτε. Απλά μη τα φοράτε πλέον με κολάν.

9. Κολλεγιακού τύπου μπλουζάκια

Το πανεπιστήμιο διαρκεί για ένα συγκεκριμένο χρονικό διάστημα της ζωής σας και τώρα που τελείωσε, χρειάζεται να τα αφήσετε πίσω σας όλα αυτά. Αλλιώς θα φαίνεστε κολλημένη στο παρελθόν, μη μπορώντας να προχωρήσετε τη ζωή σας. Μερικά χρόνια αργότερα μπορείτε να φορέσετε νοσταλγικά, αλλά πρώτα πρέπει να αφήσετε τη νοσταλγία να μεγαλώσει.

Credit: cosmopolitan.com

Related posts

Γιατί να φοράτε εσπαντρίγιες και σανδάλια τις ζεστές ημέρες;

Όλοι κοιτούσαν την Βίκυ: Μαθήματα styling στο κέντρο της Αθήνας, συνωστισμός για τη Βίκυ Καγιά

Η πανάκριβη τσάντα που όλες θέλουν: Η εμφάνιση της Κατερίνας Καινούργιου στο Κολωνάκι