Η Απίστευτη Στιγμή που μία Γυναίκα κάνει Καθίσματα ενώ κρατάει μια Φίλη της στα Χέρια!

Το βίντεο δείχνει μια νεαρή γυναίκα με ροζ μπικίνι και μακριά καστανά μαλλιά να σηκώνει στο ύψος του κεφαλιού της μια φίλη της εξίσου αδύνατη με μαύρο μαγιό και μάλιστα φαίνεται να το απολαμβάνει.

Η αθλητική γυναίκα φοράει ένα μπικίνι σε διαφορετικούς τόνους του ροζ και φαίνεται απίστευτα γυμνασμένη. Οι φίλες φαίνονται να είναι σε εξωτερικό χώρο δίπλα σε ένα μπαρ με αρκετούς άντρες που τις κοιτάζουν.

Αφού μπαίνει σε στάση για καθίσματα, λυγίζει τα γόνατα της και κατεβάζει την φίλη της κοντά στο έδαφος πιάνοντας με το δεξί της χέρι τα γόνατα της και με το αριστερό την πλάτη της.

Στην συνέχεια, σηκώνεται ξανά όρθια με τέλειες κινήσεις. Συνολικά κάνει 4 καθίσματα γελώντας με την φίλη της.
“Αυτό μόλις έγινε ενδιαφέρον”, γράφει η λεζάντα του βίντεο στο Imgur, όπου το βίντεο ανέβηκε και έχει συγκεντρώσει πάνω από 600.000 προβολές από την Πέμπτη.

Επίσης, έχει μαζέψει εκατοντάδες σχόλια, από τα οποία τα περισσότερα θαυμάζουν την εντυπωσιακή δύναμη της κοπέλας και το μυώδες σώμα της.

Άλλοι σχολιάζουν την άψογη εκτέλεση της άσκησης, αφού η κοπέλα καταφέρνει να παραμείνει σε στάση παράλληλη με το πάτωμα καθώς κατεβαίνει.

“Θα ήταν τέλεια για κοπέλα σου, αν λιποθυμήσεις μεθυσμένος, θα μπορούσε να σε κουβαλήσει στο κρεβάτι”, σχολιάζει κάποιος.

Δείτε το εκπληκτικό βίντεο:

Credit: dailymail.co.uk

Related posts

Θα δίνατε το παλτό σας σε ένα μικρό παιδί που κρυώνει;

Έφερε τα Χριστούγεννα στις καρδιές μας: 10χρονο αγόρι με αυτισμό τραγουδάει σε σούπερ μάρκετ και γνωρίζει την αποθέωση

«Μη με αφήσεις ποτέ (γιατί θα σου κάνω κακό)»:Συγκλονίζει η ταινία μικρού μήκους της Lacta για τις γυναικοκτονίες