Αν έχετε γεννηθεί την δεκαετία του ’60, του ’70 ή του ’80, ΠΡΕΠΕΙ να δείτε αυτά το Βίντεο! Θα σας Κάνουν να Νοσταλγήσετε

Εάν γεννήθηκαν στη δεκαετία του ’50, του ’60, του ’70 ή του ’80, τότε αυτό είναι το τέλειο βίντεο για εσάς. Πρώτα απ ‘όλα, συγχαρητήρια που αφήσατε πίσω σας τις ντίσκο και μπήκατε στη νέα χιλιετία! Για όσους έχουν παιδιά, σίγουρα θα σχετιστούν με το βίντεο που ακολουθεί. Δείχνει πόσο διαφορετικός είναι ο κόσμος σήμερα, σε σύγκριση με την δική σας παιδική ηλικία. Ετοιμαστείτε για μια βουτιά στο παρελθόν!

Τότε, υπήρχαν τόσο λίγοι κανονισμοί.. Δεν υπήρχε το «κλείδωμα των παιδιών». Οι πόρτες αυτοκινήτου δεν κλείδωναν για την προστασία των παιδιών. Οι κούνιες καλύπτονταν από χρώμα μολύβδου (δυνητικά δηλητηριώδης). Πολλά παιδιά, δεν φορούσαν κράνος στο ποδήλατο. Τα παιδιά έπιναν νερό από τις μάνικες των κήπων, οι οποίες ήταν εντελώς ακατάλληλες σύμφωνα με τα σύγχρονα πρότυπα. Ωστόσο, παρ ‘όλη την έλλειψη κανονισμών, όλοι κατάφεραν να επιζήσουν.

Τότε, η ημέρα ήταν πολύ πιο απλή. Δεν υπήρχε η ιδέα των κινητών τηλεφώνων ή μηνυμάτων. Αν θέλατε να μιλήσετε σε κάποιον, παίρνατε το ποδήλατό σας και πηγαίνετε στο σπίτι του. Δεν χρειαζόσασταν το Facebook για να μείνετε σε επαφή μαζί του. Και πάλι επιζήσατε.

Δείτε το βίντεο λοιπόν, για να θυμηθείτε τα παλιά!

Credit: Shareably

Related posts

Θα δίνατε το παλτό σας σε ένα μικρό παιδί που κρυώνει;

Έφερε τα Χριστούγεννα στις καρδιές μας: 10χρονο αγόρι με αυτισμό τραγουδάει σε σούπερ μάρκετ και γνωρίζει την αποθέωση

«Μη με αφήσεις ποτέ (γιατί θα σου κάνω κακό)»:Συγκλονίζει η ταινία μικρού μήκους της Lacta για τις γυναικοκτονίες