Έκλαιγε ασταμάτητα γιατί του έλειπε η Μαμά του. Δείτε ΠΩΣ Κατάφερε ο Πατέρας του να το Ηρεμήσει και θα του Βγάλετε το Καπέλο!

Σε κανέναν γονιό δεν είναι εύκολο να αφήσει το νεογέννητο παιδί του. Μπορεί να χρειάζεται μια στιγμή μόνος του, αλλά αυτό δεν το κάνει πιο εύκολο για τον ίδιο ή το παιδί. Κανείς δεν το ξέρει αυτό καλύτερο από τον παρακάτω μπαμπά.

Όταν η γυναίκα του, με την οποία έχουν έναν γιο τριών μηνών, έφυγε για κάτι δουλειές, το μωρό δεν το πήρε πολύ καλά. Φώναζε και έκλαιγε, γιατί προφανώς του έλειπε η μαμά του και ήθελε παρηγοριά.

Αλλά εκείνη δεν επέστρεφε και το κλάμα έγινε χειρότερο. Τελικά, ο μπαμπάς συνειδητοποίησε ότι δεν μπορούσε να κάνει τίποτα για να σταματήσει το κλάμα. Το μωρό ήθελε την μαμά του. Τότε του ήρθε μια ιδέα: μπορούσε να το κάνει να πιστεύει ότι η μαμά του ήταν εκεί. Όταν δείτε το κόλπο που σκέφτηκε, δεν θα μπορέσετε να συγκρατήσετε το χαμόγελο σας.

Το βίντεο ξεκινά με τον μικρούλη που φορά ένα φορμάκι με σχέδια δεινοσαύρων. Χτυπιέται και φωνάζει και πίσω από την κάμερα μπορεί κανείς να φανταστεί τον απελπισμένο μπαμπά του που αναρωτιέται τι να κάνει. Αλλά μερικά δευτερόλεπτα αργότερα, κάτι μπαίνει ξαφνικά στο πλάνο. Είναι το πουκάμισο μιας γυναίκας – της μαμάς του μωρού!

Ο γιος του αρχίζει να μυρίζει το ύφασμα και αμέσως σταματάει το δυνατό κλάμα. Σιγά σιγά η έκφραση του γλυκαίνει και σκάει ένα χαμόγελο. Το μωρό αρχίζει να αγκαλιάζει το πουκάμισο με τα χέρια και τα πόδια και κοιτάζει την κάμερα με μια ευτυχισμένη έκφραση.

Μετά από λίγο το πήρε ο ύπνος! Όχι μόνο ηρέμησε, αλλά αποκοιμήθηκε και αμέσως, κάτι που ο πατέρας του προσπαθούσε να πετύχει για ώρες.

Δείτε το περιστατικό στο βίντεο:

Δεν είναι αξιολάτρευτος αυτός ο μικρούλης;

Credit: tiphero.com

Related posts

Θα δίνατε το παλτό σας σε ένα μικρό παιδί που κρυώνει;

Έφερε τα Χριστούγεννα στις καρδιές μας: 10χρονο αγόρι με αυτισμό τραγουδάει σε σούπερ μάρκετ και γνωρίζει την αποθέωση

«Μη με αφήσεις ποτέ (γιατί θα σου κάνω κακό)»:Συγκλονίζει η ταινία μικρού μήκους της Lacta για τις γυναικοκτονίες