DIY

Πήρε μερικούς Σωλήνες και τους Κάρφωσε πάνω σε ένα Ξύλο. Το Αποτέλεσμα; Ο,τι Καλύτερο για το Μπάνιο!

Κάποια σπίτια είναι λες και ο αρχιτέκτονας σχεδίασε τα πάντα αλλά ξέχασε το μπάνιο και προσπάθησε να το στριμώξει αργότερα. Αν στο μπάνιο σας επικρατεί χάος και μοιάζει περισσότερο με ντουλάπα, σας έχουμε μια τέλεια ιδέα. Δείτε παρακάτω την εκπληκτική ιδέα που σκέφτηκε μια γυναίκα.

Στην παρακάτω κατασκευή φαίνεται πόσο χρήσιμοι είναι οι σωλήνες. Σε αυτή την περίπτωση, η γυναίκα είχε ένα μπάνιο καλυμμένο με πλακάκια. Ήταν πολύ δύσκολο να στερεώσει οτιδήποτε στον τοίχο.

Έτσι, επέλεξε ένα γωνιακό μπαρ που να καλύπτει τους δύο τοίχους, αλλά το ίσιο είναι πολύ πιο εύκολο. Αρχικά ένωσε έναν σωλήνα 60 εκατοστών με θηλές σωλήνα 121 εκατοστών και χρησιμοποίησε έναν σύνδεσμο τύπου Τ στην γωνία και κεκαμμένες γωνίες και συζευκτήρες στις άκρες.

Αφότου ένωσε τους σωλήνες, έκοψε σανίδες μεγέθους 2,5 επί 15 εκατοστά, λόγο πιο μακριά από τους σωλήνες. Μπορείτε να τις κόψετε και πιο κοντές, αλλά όχι πολύ. Μετά ένωσε τις σανίδες με βίδες στις άκρες.

Μετά έβαλε έναν τριβέα άξονος στην άκρη του συνδέσμου τύπου Τ και σημείωσε το σημείο όπου ακουμπά την σανίδα. Άνοιξε μια τρύπα περίπου 1 εκατοστού για να χωράει ο τριβέας άξονος. Έτσι, η γωνία δεν θα λυγίζει. Στην συνέχεια, βάφει το ξύλο. Την επόμενη μέρα βίδωσε τους συζευκτήρες στο ξύλο, σημείωσε πού βρίσκονταν τα καρφιά στον τοίχο και βίδωσε την σανίδα στον τοίχο.

Τέλος! Πλέον υπάρχει χώρος για ό,τι θέλετε. Πολύ όμορφη και χρήσιμη προσθήκη που μπορεί να επεκταθεί και να προσαρμοστεί όπως θέλετε. Η γυναίκα του βίντεο αποφάσισε να βάλει μπουκάλια και άλλα προϊόντα, αλλά και να κρεμάσει πετσέτες. Το αποτέλεσμα είναι φανταστικό!

Δείτε ολόκληρη την διαδικασία στο βίντεο:

Μια όμορφη κατασκευή για να δοκιμάσετε το Σαββατοκύριακο. Οι σωλήνες πραγματικά δίνουν άλλη αίσθηση στο μπάνιο!

Credit: hefty.co

Related posts

Από τη σοφία του λαού, αλλά και την επιστήμη: Οι μυστικές ιδιότητες και χρήσεις που έχει το ξύδι

«Επανάσταση» στην τουαλέτα: Καθαρίστε τη λεκάνη μέσα σε 3 λεπτά! (Video)

Μυρίζει άσχημα η σφουγγαρίστρα; Το κόλπο της γιαγιάς με 2 υλικά από την κουζίνα που θα την κάνει… καινούργια