Συγκλονίζει η Μάγδα Τσαγγάνη για τη μάχη της με τον καρκίνο: Έχασα το δεξί μου στήθος αλλά νίκησα το «θεριό»

Η γνωστή ηθοποιός Μάγδα Τσαγγάνη, την οποία έχουμε λατρέψει μέσα από τις τηλεοπτικές ερμηνείες της.Πριν από 12 χρόνια περίπου, είχε  διαγνωστεί με καρκίνο του στήθους, αποφεύγει τις κοινές δημοσιεύσεις και ζει στο εξοχικό της στην Αίγινα.Η ίδια γύρισε τον χρόνο 12 χρόνια πριν και αναφέρθηκε στην πιο δύσκολη περίοδο της ζωής της, όταν διαγνώστηκε με καρκίνο του στήθους.

Όπως ανέφερε στην συνέντευξη της: «Μου έριξε μια κατραπακιά η ζωή που έχασα τη γη κάτω από τα πόδια μου. Συνέβη πριν από 12 χρόνια, 9 Ιουνίου του 2009, όταν διαγνώστηκα με προχωρημένο καρκίνο στο στήθος και χειρουργήθηκα. Είδα κατάματα τον Χάρο. Έκλαψα πολύ, θύμωσα, έπαθα σοκ.

Mάγδα Τσαγγάνη: O Άγιος Νεκτάριος την βοήθησε με τον καρκίνο

Στην συνέχεια πρόσθεσε: «Δε θα με νικήσει αυτό. Είμαι μαχήτρια». Έτσι με το που έκανα την μαστογραφία, τέσσερις μέρες μετά μπήκα στο χειρουργείο. Έκανα το σταυρό μου, προσευχήθηκα στον Άγιο Νεκτάριο, τον προστάτη Άγιο μας στην Αίγινα, έκανα τάμα κι είπα:

«Πάμε να το βγάλουμε!». Κι έτσι έγινε και δοξάζω τον Άγιο Νεκτάριο που έκανε το θαύμα του – γιατί πιστεύω ότι το έκανε- και σώθηκα. Επίσης ευγνωμονώ τον γιατρό μου κι ευχαριστώ από την καρδιά μου τους δικούς μου ανθρώπους που μου συμπαραστάθηκαν»,

Στην συνέχεια μίλησε για την περιπέτεια υγείας της στο On Time: «12 χρόνια μετά, μπορώ και μιλώ άνετα για τον εφιάλτη που έζησα. Συμβουλεύω όλες τις γυναίκες να μην αμελούν την μαστογραφία τους. Κι αν συμβαίνει κάτι, να το παλεύουν. Εγώ έχασα το δεξί μου στήθος αλλά νίκησα το «θεριό»!

Ζω κι αυτό χάρη στον Άγιο Νεκτάριο. Άλλωστε είναι η δεύτερη φορά που με σώζει! Η πρώτη ήταν το 1990, στις 22 Ιουλίου, ανήμερα στη γιορτή μου, όταν έπεσα στο μπάνιο κι έσπασα πολύ άσχημα το αριστερό μου χέρι και με έβαλαν σχεδόν όλη σε γύψο. Το ότι δεν έμεινα στον τόπο, καθώς ήμουν ολομόναχη, ήταν θαύμα».

Related posts

Σαν σήμερα 19 Μαΐου: Η Γενοκτονία των Ποντίων στη σκληρότερη φάση της

Συγκίνηση στο Ναύπλιο: 25χρονος Βορειοηπειρώτης βαφτίστηκε Χριστιανός Ορθόδοξος με 13 νονούς

Δε δίνει καμία ανάσα ο Γιάννης Καλλιάνος: «Για ένα 24ωρο μόνο θα βελτιωθεί η κατάσταση και από βδομάδα τα φαινόμενα…»