Ξέσπασε ο πατέρας της Καρολάιν: «Η Λυδία δεν θα έχει σχέση με τους γονείς του δολοφόνου»

Ξανά ανοίγει η υπόθεση για τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο, ο οποίος σύμφωνα με τον πατέρα της Καρολάιν, γνώριζε πως ο γαμπρός του ήταν μπλεγμένος σε συμμορία ναρκωτικών. Στην συνέχεια ανέφερε πως δεν θα επιτρέψει να έχει επαφές με τον δολοφόνο της κόρης του.

Πατέρας Καρολάιν: Η κόρη μου γνώριζε για τα ναρκωτικά

Ο πατέρας της Καρολάιν συνεχώς έλεγε πως η κόρη του γνώριζε, πως ήξερε για την διακίνηση ναρκωτικών και αυτός ήταν ο λόγος που σκότωσε την Καρολάιν. Μάλιστα, σημείωσε πως ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος έστειλε επιστολή τόσο στον ίδιο, όσο και στους γονείς του, στην οποία παραδέχεται ότι είναι μπλεγμένος με ναρκωτικά και πως την Καρολάιν την σκότωσε συμμορία.

Στην κατάθεση του στην αστυνομία, τόνισε πως οι αρχές γνώριζαν για τις πράξεις του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου. Σε αυτό το σημείο τόνισε πως δεν θέλει καμία σχέση με τους γονείς του Αναγνωστόπουλου: «Νιώθω πολύ θυμωμένος που οι γονείς του πατέρα της (Λυδίας) θέλουν την επιμέλεια της εγγονής μου. Πώς μπορούν να μεγαλώσουν την κόρη της γυναίκας που δολοφόνησε ο γιος τους; Αυτό είναι τρελό».

Συνέχισε λέγοντας: «Δεν τους θέλω στο σπίτι και δεν θέλω η Λυδία να έχει καμία σχέση μαζί τους. Όταν η Καρολάιν ζούσε στην Αθήνα τους είδε μόνο τρεις φορές. Είμαι θυμωμένος, δεν θέλω καμία σχέση μαζί τους».

«Ο πατέρας δεν λέει τίποτα, απλά κοιτάζει το πάτωμα και δεν λέει τίποτα, αλλά η μητέρα πιστεύει ότι ο γιος της είναι υπέροχος και αθώος. Και όσο το πιστεύει αυτό, δεν θέλω να έχει καμία σχέση με τη Λυδία» κατέληξε.

Related posts

Φως εκ του ανεσπέρου φωτός! Ολοκληρώθηκε η τελετή αφής στο ναό της Αναστάσεως στα Ιεροσόλυμα

Ρίγη συγκίνησης: Ο Επιτάφιος του Αγίου Νικολάου στην Τήνο μέσα στη θάλασσα για εκείνους που χάθηκαν σε αυτήν

Δείτε ζωντανά την τελετή Αφής του Αγίου Φωτός στα Ιεροσόλυμα