Έρχεται σήμερα στην Αθήνα η Ιερή Εικόνα της Παναγίας Σουμελά

Παναγία Σουμελά: Η ιερή εικόνα της φτάνει σήμερα στην πρωτεύουσα και θα την υποδεχθεί ο Ναός Αγίου Δημητρίου στους Αμπελόκηπους. Από σήμερα Τρίτη, 18 Οκτώβρη η ιερή εικόνα θα βρίσκεται στο ναό και θα την υποδεχθούν με μερική διακοπή κυκλοφορίας των οχημάτων για να διευκολυνθεί η μεταφορά της.

Παναγία Σουμελά: Ο ερχομός της εικόνας στην Αθήνα

Την Ιερά και Θαυματουργό Εικόνα της Παναγίας Σουμελά από την ομώνυμη Ιερά Μονή στο Βέρμιο θα υποδεχθεί ο Ιερός Ναός Αγίου Δημητρίου Αμπελοκήπων σήμερα, Τρίτη 18 Οκτωβρίου 2022. Η υποδοχή της Εικόνας θα πραγματοποιηθεί στα πλαίσια των εορταστικών εκδηλώσεων του Ιερού Ναού «ΔΗΜΗΤΡΙΑ 2022», από 18 Οκτωβρίου έως 28 Οκτωβρίου. Λόγω της πραγματοποίησης Μεταφοράς – Προσκυνήματος της Ιεράς Εικόνας της Παναγίας Σουμελάς θα εφαρμοστούν σήμερα Τρίτη (18/10) κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην οδό Πανόρμου.

Ειδικότερα θα πραγματοποιηθεί προσωρινή διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων, κατά τις ώρες 18:00 – 24:00, καθώς και απαγόρευση της στάσης και της στάθμευσης αυτών, κατά τις ώρες 06:00΄ – 24:00, επί της οδού Πανόρμου, στο τμήμα της μεταξύ της Λ. Αλεξάνδρας και της οδού Φθιώτιδος στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Λ. Κηφισίας.

Related posts

Σάββατο του Λαζάρου: Έθιμα από όλη την Ελλάδα – Η πρώτη Λαμπρή, η “Έγερση” του φίλου του Χριστού, οι υποψήφιες νύφες

Διώχνει μακριά κάθε κακό: Αυτή είναι η πιο ισχυρή προσευχή του Αγίου Όρους, να τη λες συνέχεια όπου & αν είσαι

Άγιος Νικόλαος Ραγκαβάς: Η ιστορική εκκλησία στα Αναφιώτικα της Πλάκας που συνδέθηκε με την ελληνική απελευθέρωση από τους Τούρκους