Υποσιτισμένος Σκύλος Ζύγιζε Μόνο 10 Κιλά Καταφέρνει Να Περπατήσει Και Να Τρώει Κανονικά Μετά Την Διάσωση Του

Υποσιτισμένος Σκύλος Ζύγιζε Μόνο 10 Κιλά Καταφέρνει Να Περπατήσει Και Να Τρώει Κανονικά Μετά Την Διάσωση Του

Οι πρώην κηδεμόνες της έχουν συλληφθεί από την αστυνομία – Ένας σκύλος που φαινόταν πως δεν έχει καμία τύχη να επιβιώσει με την βοήθεια του καταφυγίου και της διασώστριας Michelle, όχι μόνο τα κατάφερε αλλά πλέον είναι καλύτερα από πότε. Έχει βρει ήδη νέα οικογένεια.

Η κατοχή ενός κατοικίδιου φέρει την ίδια ευθύνη με την ανατροφή ενός παιδιού , επειδή είναι ζωντανά όντα υπό την κηδεμονία ενός ατόμου που πρέπει να τα φροντίζει ανά πάσα στιγμή, επειδή δεν μπορούν να υπερασπιστούν τον εαυτό τους .

Για το λόγο αυτό, όταν δεν είναι δυνατή η φροντίδα περισσότερων από ένα ζώων, για διαφορετικούς λόγους , καλό είναι να το μεταφέρετε σε καταφύγιο ή οργανισμό που μπορεί να το φιλοξενήσει. Το να τον εγκαταλείψουμε στη μοίρα του στο δρόμο δεν θα είναι ποτέ επιλογή και είναι ακόμη και έγκλημα, αλλά υπάρχουν άνθρωποι που συνεχίζουν να διαπράττουν αυτή τη σκληρή πράξη .

Υπάρχουν επίσης περιπτώσεις κατοικίδιων ζώων που υφίστανται κακοποίηση και εγκατάλειψη στα σπίτια τους, όπως συνέβη με την περίπτωση του Khaleesi , ενός σκύλου που βρέθηκε σε τρομερές συνθήκες και υποσιτισμένο .

Ο σκύλος βρέθηκε σε ένα σπίτι στην κομητεία Lee της Φλόριντα , στις νότιες Ηνωμένες Πολιτείες , όπου ακτιβιστές από την οργάνωση Mutty Paws Rescue ήταν υπεύθυνοι για τη μεταφορά του στην επείγουσα κτηνιατρική περίθαλψη .

«Είμαστε πληγωμένοι , θυμωμένοι και συντετριμμένοι . Αυτή είναι απολύτως η χειρότερη κατάσταση στην οποία έχουμε σώσει ποτέ σκύλο. Αυτό το καημένο δεν είναι παρά κόκαλα. Δεν μπορεί καν να περπατήσει και πέφτει κάτω όταν προσπαθεί. Κάθε πιθανό κόκκαλο προεξέχει από το εύθραυστο σώμα της 10 κιλών», ανέφερε το καταφύγιο στον λογαριασμό του στο Instagram .

Το σκυλάκι είχε επίσης μολυνθεί από παράσιτα και της ήταν δύσκολο να φάει σε τόσο ευάλωτη κατάσταση. «Η καταπληκτική ομάδα έσπευσε να το σώσει αφού είδε την κρίσιμη καταστροφική της κατάσταση και γνώριζε πόσο σοβαρά άρρωστη ήταν».

Όταν τη στήριξαν να συνέλθει, δεν ήξεραν αν θα μπορούσαν να ξεπεράσουν αυτή τη σοβαρή κρίση που περνούσε. Ωστόσο, δεν την άφησαν ποτέ μόνη της και με τον καιρό άρχισε να δείχνει σημάδια βελτίωσης .

Ο διασώστρια της, Μισέλ, νοιαζόταν να τη φροντίζει σε καθημερινή βάση και να τη συνοδεύει . Με πολλή υπομονή , η Khaleesi άρχισε να περπατά ξανά, ανακτώντας το βάρος της και νιώθοντας πιο υγιής. Με αυτόν τον τρόπο συνήλθε.

Επιπλέον, οι υπεύθυνοι για την κακομεταχείριση του σκύλου πιάστηκαν, σύμφωνα με το καταφύγιο. «Η Ashley Howard και ο Charles Koons, οι πρώην ιδιοκτήτες της Khaleesi, συνελήφθησαν! Η Task Force για την κακοποίηση των ζώων του γραφείου του Σερίφη της κομητείας Λι εργάζεται σκληρά και δεν χάνει χρόνο για να αποδώσει δικαιοσύνη για το κοριτσάκι μας», είπε.

Related posts

Συγκινεί ο Γ. Σκιαδαρέσης: Αυτός είναι ο Σέρλοκ που κάποιοι είχαν παρατήσει μωρό σε βραχονησίδα να πεθάνει

Tι σου φταίει το καημένο το ζωάκι, βρε κτήνος;: 2.500 καταγγελίες για κακοποίηση μέσα σε έξι μήνες

Φρίκη στη Νάξο: Σκότωσαν θαλάσσια χελώνα, τη μαχαίρωσαν στο λαιμό