Αστυνομικοί Σώζουν Σκυλίτσα Μαζί Με Δύο Κουτάβια Και Τα Μεταφέρουν Με Ασφάλεια Σε Καταφύγιο

Αστυνομικοί Σώζουν Σκυλίτσα Μαζί Με Δύο Κουτάβια Και Τα Μεταφέρουν Με Ασφάλεια Σε Καταφύγιο

Οι αστυνομικοί κλήθηκαν να επέμβουν όταν ακουγόταν κάποιος ήχος από εγκαταλελειμμένο σπίτι. Όταν μπήκαν μέσα βρήκαν την σκυλίτσα με τα κουτάβια της να δίνουν μάχη για να επιβιώσουν.

Ήταν την επομένη των Χριστουγέννων, σε ένα εγκαταλελειμμένο σπίτι, και κάτι φαινόταν να ακούγεται, ανακοίνωσε η αστυνομία.

Μια υποσιτισμένη νέα μητέρα έψαχνε για φαγητό έξω από το άδειο σπίτι, με τα δύο μικρά κουτάβια της μέσα, συμπεριλαμβανομένου ενός που είχε μπερδευτεί σε ένα ελατήριο στρώματος, καθώς οι θερμοκρασίες αναμενόταν να πέσει κάτω από το μηδέν την Κυριακή.

Όλα τα ζώα έχουν το δικαίωμα να έχουν μια ειρηνική ζωή γεμάτη ασφάλεια, φροντίδα και αγάπη . Δυστυχώς υπάρχουν πολλοί άνθρωποι στον κόσμο που, για όποιο λόγο βρουν, τους εγκαταλείπουν στη μοίρα τους οπουδήποτε στον κόσμο.

Μια ομάδα ανθρώπων επιλέγει αυτό αντί να τους δώσει για υιοθεσία ή να τους βρει έναν νέο κηδεμόνα , ανεξάρτητα από το πόσο υποφέρουν από αυτήν την κακοποίηση, ειδικά όταν βρίσκονται σε περίπλοκες καταστάσεις όπως ασθένειες ή με νεογέννητα παιδιά.

Στην πόλη του Ντιτρόιτ , που βρίσκεται στην Πολιτεία του Μίσιγκαν (Ηνωμένες Πολιτείες), μια σκυλίτσα που ζούσε μόνη με τα κουτάβια της σε ένα εγκαταλελειμμένο σπίτι διασώθηκε από δύο αστυνομικούς που την βρήκαν.

Η μητέρα των κουταβιών προφανώς έμενε στο εγκαταλελειμμένο σπίτι εδώ και πολύ καιρό προσπαθώντας να επιβιώσει με τα δύο σχεδόν νεογέννητα κουτάβια της .

Όλος αυτός ο χρόνος μοναξιάς και παραμέλησης έληξε όταν δύο αξιωματικοί του Detroit Pit Crew Dog Rescue την εντόπισαν να περπατά κοντά στο κτίριο και αποφάσισαν να ρίξουν μια ματιά. . Συνάντησαν τη θλιβερή κατάσταση αυτής της οικογένειας .

«Ευτυχώς, αυτοί οι αστυνομικοί μπήκαν στο σπίτι και βρήκαν δύο μικρά κουτάβια στριμωγμένα μέσα σε ένα στρώμα και ένα από τα κουτάβια ήταν μπλεγμένο σε μια σπείρα μέσα στο στρώμα », ανέφερε η οργάνωση διάσωσης ζώων στο Facebook .

Οι αστυνομικοί κάλυψαν τη μητέρα με μια ανακουφιστική κουβέρτα για να την κρατήσουν ζεστή και ασφαλή και την ξάπλωσαν σε ένα κρεβάτι με τα κουτάβια της , όπως φαίνεται στις εικόνες που δημοσίευσαν στο Facebook.

«Τώρα η μαμά και τα κουτάβια της είναι σώα και αβλαβή στο Detroit Pit Crew. Έρχονται καλύτερες μέρες για αυτή τη γλυκιά οικογένεια σκύλων», ανέφερε η οργάνωση στο κοινωνικό δίκτυο .

Η έκφραση στο πρόσωπο της μητέρας αντικατοπτρίζει την κούραση και κάποια λύπη για όλα όσα έχει υπομείνει , αλλά δεν θα χρειάζεται πλέον να ανησυχεί γιατί θα τη φροντίζουν καλά μαζί με τα μωρά της.

Related posts

Συγκινεί ο Γ. Σκιαδαρέσης: Αυτός είναι ο Σέρλοκ που κάποιοι είχαν παρατήσει μωρό σε βραχονησίδα να πεθάνει

Tι σου φταίει το καημένο το ζωάκι, βρε κτήνος;: 2.500 καταγγελίες για κακοποίηση μέσα σε έξι μήνες

Φρίκη στη Νάξο: Σκότωσαν θαλάσσια χελώνα, τη μαχαίρωσαν στο λαιμό