Βρήκε φιλοξενία η γατούλα που έχει καρκίνο και λίγο καιρό ζωής- Δεν θα βγει ξανά στο δρόμο

Υπέροχα είναι τα νέα για τη γατούλα Μαρίκα, η οποία έψαχνε άμεσα φιλοξενία, λόγω ασθένειας ώστε να μη γυρίσει στο δρόμο.

Η Μαρίκα ήταν μια άτυχη γατούλα που ζούσε άρρωστη στο δρόμο. Η εθελόντρια Zoe Nelfie την εντόπισε στη γειτονιά της να φέρει ένα μεγάλο απόστημα στο μάγουλο. Το οποίο την έκανε να υποφέρει. Έτρεχαν υγρά και αίμα από το στόμα, ήταν σκελετός, καθώς δεν μπορούσε να μασήσει. Κανείς δεν μπορούσε να ξέρει πόσες μέρες ήταν σε αυτή την κατάσταση.

Φυσικά δεν την προσπέρασε. Ζήτησε βοήθεια από το Stray Pawsitive ώστε να τη βοηθήσουν στο πιάσιμο. Αφού κατάφεραν και την έπιασαν, την πήγαν στο κτηνιατρείο για να δουν τι ακριβώς έχει.

Έγινε καθαρισμός του αποστήματος, αφαιρέθηκαν κάποια χαλασμένα δόντια και ξεκίνησε αντιβίωση. Δυστυχώς με επιπλέον εξετάσεις και παίρνοντας δείγμα από τη γνάθο, η γατούλα διαγνώστηκε με καρκίνο στη γνάθο. Οι γιατροί της δίνουν λίγους μήνες ζωής.

Το άτυχο αυτό πλασματάκι έπρεπε να πάει σε ένα σπίτι για να ζήσει το λίγο χρόνο που του απομένει. Στο δρόμο θα πέθαινε βασανιστικά, στο κρύο. Χωρίς φαγητό και νερό. Έγινε έκκληση ώστε να βρεθεί ένα σπίτι για να μπορεί να παίρνει τα φάρμακά της και να ζήσει σε ζεστασιά και σιγουριά. Να νιώσει λίγη αγάπη, λίγη ευτυχία.

Δύσκολο να ανοίξουν σπίτι για τέτοια περιστατικά. Όμως γίνονται και θαύματα. Σύμφωνα με τελευταία ανάρτηση της Zoe Nelfie η γλυκιά Μαρίκα βρήκε σπίτι. Και είναι στη ζέστη και στην ασφάλεια. Ώστε να έχει μια όμορφη ζωή και έναν αξιοπρεπή θάνατο.

Εμείς τι να πούμε; Μπράβο σε αυτούς που άνοιξαν το σπίτι τους σε ένα τέτοιο ζωάκια. Μακάρι η Μαρίκα να ξεπεράσει τις προσδοκίες των γιατρών και να ζήσει όσο περισσότερο γίνεται.

Related posts

Συγκινεί ο Γ. Σκιαδαρέσης: Αυτός είναι ο Σέρλοκ που κάποιοι είχαν παρατήσει μωρό σε βραχονησίδα να πεθάνει

Tι σου φταίει το καημένο το ζωάκι, βρε κτήνος;: 2.500 καταγγελίες για κακοποίηση μέσα σε έξι μήνες

Φρίκη στη Νάξο: Σκότωσαν θαλάσσια χελώνα, τη μαχαίρωσαν στο λαιμό