Τραυματισμένη Σκυλίτσα Σέρνεται Στο Δρόμο Όταν Άνθρωποι Της Παίρνουν Τα Κουτάβια!

Τραυματισμένη Σκυλίτσα Σέρνεται Στο Δρόμο Όταν Άνθρωποι Της Παίρνουν Τα Κουτάβια!

Σκύλος: Μια ιστορία γροθιά στο στομάχι. Μια ιστορία για μια σκυλίτσα που έχασε άδικα τα μωρά της. Η στιγμή που τα αποχωρίζεται, η ιστορία και ο τραυματισμός της έχει συγκινήσει όλο το διαδίκτυο.

Μια μητέρα με τα μικρά της, ξαπλωμένη στη μέση του δρόμου θα πρέπει να είναι μια αρκετά θλιβερή σκηνή για να αποφασίσει κάποιος να βοηθήσει. Όμως, όσο αγενές κι αν ακούγεται, αποδεικνύεται ότι πολλοί άνθρωποι δεν έχουν κίνητρο να κάνουν την παραμικρή πράξη αλληλεγγύης.

Αυτό αποδεικνύεται στην ιστορία του Μπέρι, ενός σκύλου του οποίου τα παιδιά της αφαιρέθηκαν, αλλά κανείς δεν πρόλαβε να βοηθήσει.

Το καημένο το σκυλάκι κλαίει ακόμα.

Το σκυλάκι, εκτός του ότι μόλις γέννησε, τραυματίστηκε και δεν ανησυχούσε κανείς.

Η ιστορία της Μπέρι έγινε γνωστή χάρη στην ομάδα των Animal Shelters που όχι μόνο οδήγησαν τη διάσωση, αλλά ανέλαβαν την ευθύνη της ανάρρωσής της.

H ιστορία της συγκίνησε τους πάντες.

Η ομάδα διάσωσης έλαβε κλήση στην οποία κατήγγειλε τι είχε συμβεί στο τριχωτό. Ήταν σκύλος σε αρκετά επισφαλείς συνθήκες, αλλά και με πρόβλημα στη σπονδυλική της στήλη , σύμφωνα με τον πληροφοριοδότη.

Όμως το θέμα προχώρησε παραπέρα.

Η σκυλίτσα δραπέτευσε από κάποιο εφιαλτικό μέρος, σέρνοντας με ένα βλήμα στη σπονδυλική στήλη της. Σαν καλή μητέρα δεν το έκανε μόνη της, τα σκυλιά της τη συνόδευαν μέχρι που τα πήραν άνθρωποι χωρίς καρδιά.

Κανείς δεν μπορεί να εξηγήσει πώς θα μπορούσαν να είναι τόσο σκληροί.

«Μετά τον τραυματισμό της, σύρθηκε η άτυχη μητέρα με τα μικρά της στο δρόμο σε ένα κρύο κλίμα . Τότε οι περαστικοί πήραν τα κουτάβια και η Μπέρι έμεινε πίσω .

Σίγουρα όταν άφησε τα παιδιά της ήταν πολύ αποκαρδιωμένη, ανέφερε αυτό το καταφύγιο σε ανάρτησή της στο κανάλι της στο YouTube.

Η Μπέρι έπρεπε να παρακολουθεί τα μωρά της να της τα παίρνουν αβοήθητη . Ήταν τραυματισμένη και με λίγη ενέργεια για να τους υπερασπιστεί.

«Η ζωή της ήταν εύθραυστη, είδε τα κουτάβια της να τα παίρνουν ένα-ένα. Κατά τη διάρκεια της συνεχιζόμενης θεραπείας της, της συνέβησαν πολλά άσχημα πράγματα . Πιστεύω ότι ο Θεός μας έχει δοκιμάσει», ανέφερε η οργάνωση.

Μόλις βρήκαν την Μπέρι, «τα πόδια της δεν μπορούσαν πλέον να κινηθούν , ήταν άκαμπτα σαν κλαδί δέντρου» . Μετά από κάποιες εξετάσεις ανακάλυψαν τον λόγο της κατάστασής της, μια σφαίρα βρισκόταν στο σώμα της και επηρέασε τα νεύρα της.

Αυτή η μαμά χρειάστηκε να χειρουργηθεί για τη σοβαρή βλάβη στο νωτιαίο μυελό της, αλλά δεν ήταν μόνο αυτό που την επηρέασε.

Η Berry υπέφερε επίσης από μαστίτιδα (φλεγμονή των μαστικών αδένων), προβλήματα με τη μήτρα της και εντερικά σκουλήκια.

Η Berry στειρώθηκε και έλαβε χημειοθεραπεία για να θεραπεύσουν τα κύτταρα στη μήτρα της.

H ανάρρωσή της δεν ήταν εύκολη και έχει ακόμα πολύ δρόμο μπροστά της, αλλά μετά από 150 ημέρες από τη διάσωσή της είναι ένας πολύ διαφορετικός σκύλος.

Η ημίαιμη εξέπληξε ακόμη και τους φροντιστές της με το να σταθεί ξανά στα πόδια της. Τα πίσω της πόδια είναι ακόμα παράλυτα , οπότε θα πρέπει να μάθει να κινείται με αναπηρικό καροτσάκι.

Δεν είναι δίκαιο αυτό το σκυλί να έχει υποφέρει τόσο πολύ από τα χέρια ανθρώπων που δεν αναγνωρίζουν την αξία και το σεβασμό που αξίζει στη ζωή της ως ευάλωτο και αθώο ον. Μας παρηγορεί όμως μαθαίνοντας ότι η μοίρα της άλλαξε για πάντα.

Αυτός ο σκύλος άξιζε την ευκαιρία να αναρρώσει και να νιώσει τελικά αγαπητή και ασφαλής. Ξεπερνώντας όλα τα βάσανα, περιτριγυρισμένη από αγάπη, για τις πληγές που υπέστη στην καρδιά της . Αν και θα χρειαστεί χρόνος, θα μπορέσετε να έχει χαρά και ελπίδα.

Είναι καθήκον όλων να υψώσουν τη φωνή τους για να υπερασπιστούν τα δικαιώματα των ζώων και να τους προσφέρουμε βοήθεια, μπορούμε να σώσουμε μια ζωή και να κάνουμε μια οικογένεια να γνωρίσει την υπέροχη εμπειρία της υιοθεσίας ενός διασωθέντος κατοικίδιου.

Related posts

Συγκινεί ο Γ. Σκιαδαρέσης: Αυτός είναι ο Σέρλοκ που κάποιοι είχαν παρατήσει μωρό σε βραχονησίδα να πεθάνει

Tι σου φταίει το καημένο το ζωάκι, βρε κτήνος;: 2.500 καταγγελίες για κακοποίηση μέσα σε έξι μήνες

Φρίκη στη Νάξο: Σκότωσαν θαλάσσια χελώνα, τη μαχαίρωσαν στο λαιμό