Τουρκία: Έγκυος Γατούλα Πηγαίνει Σε Κέντρο Υγείας Για Να Γεννήσει Με Ασφάλεια (vid)

Τουρκία: Έγκυος Γατούλα Πηγαίνει Σε Κέντρο Υγείας Για Να Γεννήσει Με Ασφάλεια

Το βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου και δείχνει μια έγκυο γατούλα να παρουσιάζεται μπροστά σε ένα κέντρο υγείας στη νότια επαρχία Καραμάν της Τουρκίας με σκοπό να γεννήσει με ασφάλεια.

Καθώς η έγκυος γάτα νιαούριζε μπροστά στις εγκαταστάσεις και ζητούσε βοήθεια από όσους βρίσκονταν μέσα, οι κάμερες ασφαλείας γύρω από το κτίριο συνέλαβαν τις κραυγές της για προσοχή.

Η γάτα γέννησε τέσσερα γατάκια με τη βοήθεια ενός γιατρού και μερικών νοσοκόμων από το κέντρο. Ένα από τα γατάκια κόντεψε να μην τα καταφέρει αλλά αντιστάθηκε χάρη στην παρέμβαση μιας νοσοκόμας που παρατήρησε ότι το γατάκι δεν ανέπνεε και της έκανε μασάζ καρδιάς..

Γιατροί και νοσοκόμες από το οικογενειακό κέντρο υγείας δήλωσαν πολύ εντυπωσιασμένοι από το αίτημα της γάτας για βοήθεια: «Ξαφνικά ακούσαμε τη γάτα να νιαουρίζει στο διάδρομο του κέντρου. Μόλις καταλάβαμε ότι επρόκειτο να γεννήσει, την πήγαν αμέσως στην αίθουσα και τη βοήθησαν», είπε ο Δρ Hüseyin Ulu, προσθέτοντας ότι και τα τέσσερα γατάκια και η μητέρα τους είναι καλά στην υγεία τους.

«Καταλάβαμε ότι αυτή η γάτα ήρθε στην πόρτα μας επειδή χρειαζόταν βοήθεια. Τώρα έχουμε τέσσερα όμορφα γατάκια», είπε η νοσοκόμα Tuğba Yaman.

Related posts

Συγκινεί ο Γ. Σκιαδαρέσης: Αυτός είναι ο Σέρλοκ που κάποιοι είχαν παρατήσει μωρό σε βραχονησίδα να πεθάνει

Tι σου φταίει το καημένο το ζωάκι, βρε κτήνος;: 2.500 καταγγελίες για κακοποίηση μέσα σε έξι μήνες

Φρίκη στη Νάξο: Σκότωσαν θαλάσσια χελώνα, τη μαχαίρωσαν στο λαιμό