Γερμανός Ποιμενικός Κλαίει Από Χαρά Στην Αγκαλιά Της Οικογένειας Του Μετά Την Διάσωση Του Από Γκρεμό

Γερμανός Ποιμενικός Κλαίει Από Χαρά Στην Αγκαλιά Της Οικογένειας Του Μετά Την Διάσωση Του Από Γκρεμό

O Γερμανικός Ποιμενικός μετά την διάσωσή του από τον γκρεμό λυγίζει στην αγκαλιά της οικογενειάς του ουρλιάζοντας από χαρά καθώς όλοι είχαν πιστέψει πως δεν θα τον ξαναδούν..

Την Τρίτη, 1 Μαρτίου, ένας σκύλος διασώθηκε στην περιοχή Delta Flats του Big Tujunga Canyon , στο Λος Άντζελες, στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής. Μια δύσκολη διάσωση, που χρειάστηκε την επέμβαση των ειδικών δυνάμεων που έκαναν ό,τι ήταν δυνατό.

Ο Όνυξ περπατούσε με τον ιδιοκτήτη του και έναν άλλο σκύλο σε έναν γκρεμό ύψους 60 μέτρων όταν ξαφνικά γλίστρησε. Δεν μπόρεσε να σωθεί και έτσι ο άνδρας κάλεσε σε βοήθεια, η οποία επενέβη άμεσα.

Ο Όνυξ πέρασε μια ολόκληρη νύχτα καρφωμένος σε μια προεξοχή. Ακόμη και η παραμικρή λανθασμένη κίνηση θα μπορούσε να τoν κάνει να πέσει και πιθανώς να πεθάνει. Η οικογένεια στεκόταν εκεί δίπλα του όλο αυτό το διάστημα.

Ωστόσο, η επιχείρηση διάσωσης στέφθηκε με επιτυχία. Παρενέβη και ένα ελικόπτερο, που εστάλη από το Τμήμα Σερίφη της Κομητείας του Λος Άντζελες. Ο διασώστης Mike Leum δημοσίευσε τη στιγμή της επανένωσης του σκύλου με την οικογένειά του.

Ο Γερμανός Ποιμενικός ουρλιάζει από χαρά και η επανένωση με την οικογένειά του είναι πραγματικά μια πολύ συγκινητική στιγμή.

Ευτυχώς, η ιστορία τελείωσε με αίσιο τέλος. Σίγουρα δεν ήταν εύκολο για τους διασώστες να επέμβουν, αλλά στο τέλος κατάφεραν να σώσουν τον φτωχό Onyx .

Όταν ο Γερμανικός Ποιμενικός ξαναείδε την οικογένεια , δεν μπορούσε να σταματήσει να κλαίει από χαρά: ποιος ξέρει πόσο φοβόταν, αλλά οι άνθρωποί του δεν τον εγκατέλειψαν ποτέ, ούτε για μια στιγμή!

Related posts

Συγκινεί ο Γ. Σκιαδαρέσης: Αυτός είναι ο Σέρλοκ που κάποιοι είχαν παρατήσει μωρό σε βραχονησίδα να πεθάνει

Tι σου φταίει το καημένο το ζωάκι, βρε κτήνος;: 2.500 καταγγελίες για κακοποίηση μέσα σε έξι μήνες

Φρίκη στη Νάξο: Σκότωσαν θαλάσσια χελώνα, τη μαχαίρωσαν στο λαιμό