Το μητρικό ένστικτο:Μαμά γάτα οδηγεί διασώστη στο τραυματισμένο της μωρό

Μαμά γάτα: Η σχέση μιας μάνας με τα παιδιά της είναι πάντοτε ιδιαίτερη. Το ίδιο ισχύει και για τις μαμάδες γάτες που γεννούν τα μικρά τους και τα φροντίζουν και προστατεύουν με όποιο κόστος. Η γάτα της ιστορίας μας φρόντισε την ασφάλεια του μωρού της οδηγώντας τον διασώστη της σε εκείνο για να τη βοηθήσει να το περιθάλψει.

Μαμά γάτα: Η ιδιαίτερη σχέση με τα μικρά της

Έχουν χυθεί τόνοι μελάνης για να περιγράψουν το μεγαλείο της μαμάς γάτας, την συγκινητική σχέση της με τα νεογέννητα, τον αγώνα που κάνει για να τα προστατέψει και να τα μεγαλώσει. Και μέσα από εδώ σας έχω περιγράψει διάφορες ιστορίες με μαμάδες γάτες που σχεδόν θυσιάστηκαν για να σώσουν τα μικρά τους.

Η μαμά γάτα λοιπόν είναι ένα ζωντανό παράδειγμα του τι σημαίνει άδολη αγάπη, άνευ όρων και ορίων. Σήμερα, θα σας μιλήσω για μια τέτοια θαυμάσια μητέρα, που εκτός από αφοσιωμένη στα παιδιά της ήταν και πολύ οξυδερκής ώστε να κάνει μερικά απίθανα πράγματα για να καταφέρει να τα σώσει.

Μαμά γάτα: Η ιστορία που έρχεται από τον Καναδά

Βρισκόμαστε στο Port Coquitlam κάπου κοντά στο Βανκούβερ του Καναδά (πόσες και πόσες ιστορίες δεν μας έρχονται από τον Καναδά, είναι άραγε τυχαίο;)! Μια γλυκύτατη γυναίκα παρατηρεί μια γάτα με τα δύο μικρά της να εμφανίζονται από ένα υπόστεγο κάτω από το οποίο προφυλάσσόταν αμάξια και αμέσως παίρνει τις τρεις μικροσκοπικές ψυχούλες μέσα στο σπίτι της. Με το που μπαίνουν όμως τα γατάκια μέσα η μαμά γάτα αρχίζει να επιμένει να βγει εκτός και πάλι! Η κυρία ξαφνιάζεται όμως ακολουθεί την επιθυμία της μαμάς γάτας και της ανοίγει την πόρτα.

Με το που ανοίγει η πόρτα η μαμά γάτα τρέχει με βιασύνη πίσω στο υπόστεγο και φέρνει ένα ένα άλλα… πέντε (5!!) νεογέννητα γατάκια στην κυρία που χωρίς καλά καλά να το καταλάβει έγινε ο διασώστης αυτής της μεγάλης-μικροσκοπικής οικογένειας! Φυσικά και δέχτηκε ολόκληρη την οικογένεια χωρίς δεύτερη σκέψη!

Related posts

Συγκινεί ο Γ. Σκιαδαρέσης: Αυτός είναι ο Σέρλοκ που κάποιοι είχαν παρατήσει μωρό σε βραχονησίδα να πεθάνει

Tι σου φταίει το καημένο το ζωάκι, βρε κτήνος;: 2.500 καταγγελίες για κακοποίηση μέσα σε έξι μήνες

Φρίκη στη Νάξο: Σκότωσαν θαλάσσια χελώνα, τη μαχαίρωσαν στο λαιμό