Χειροκρόταγε όλο το πλατό : Παίκτης στον Τροχό της Τύχης έκανε επίτηδες λάθος και ‘χάρισε’ τα χρήματα στη συμπαίκτρια του

Τροχός της τύχης: Το αγαπημένο παιχνίδι μικρών και μεγάλων που το κοινό της τηλεόρασης αγαπάει όχι μόνο γιατί του κρατάει συντροφιά και έχει ενδιαφέρον, αλλά και γιατί είναι πλήρως ανατρεπτικό. Ο Πέτρος Πολυχρονίδης, παρουσιαστής του Τροχού για πολλά χρόνια, έχει δει τα πάντα από τους παίκτες κατά καιρούς αλλά αυτό δεν το περίμενε!

Τροχός της τύχης: Το απίστευτο περιστατικό παίκτη που έκανε επίτηδες λάθος

Συγκεκριμένα, προς το τέλος του παιχνιδιού οι παίκτες καλούνταν να βρουν τέσσερις λέξεις με θέμα το διάστημα με τη Μαρία να συγκεντρώνει τα περισσότερα χρήματα, ωστόσο είπε λάθος την μια από αυτές. Οι λέξεις ήταν «Μαύρες, τρύπες, γαλαξίες, διάστημα» και εκείνη είπε «μαύρες, τρύπες, γαλαξίας, διάστημα». Η άλλη κοπέλα η οποία «χρεοκόπησε» με τον Χάρη να «χρεοκοπεί» επίσης και να επιλέγει να πει επίτηδες λάθος τις λέξεις, ώστε να πάρει ξανά σειρά η συμπαίκτριά του και να κερδίσει τα 8.520 ευρώ που είχε συγκεντρώσει.
Είπε ««μαύρες, τρύπες, γαλαξίας, διάστημα» και «μαύρες, τρύπες, γαλαξίος, διάστημα», ενώ το σωστό ήταν «Μαύρες, τρύπες, γαλαξίες, διάστημα». Η συμπαίκτρια του πήρε σειρά και είπε τη σωστή λέξη με τον Πέτρο Πολυχρονίδη να αποθεώνει τον Χάρη και το κοινό να επαναλαμβάνει ρυθμικά το όνομα του.

Τροχός της τύχης:Δείτε βίντεο απο το εν λόγω επεισόδιο

Related posts

“Όταν οι άνθρωποι αλλάζουν”: Αφοπλιστική η Μπακοδήμου, απαντά 1η φορά για το τέλος της φιλίας με τον Σεργουλόπουλο

Λύγισε στον αέρα η Νένα Χρονοπούλου μιλώντας για τον γιο της – «Εγώ δεν είμαι ηρωίδα»

“Ζω διπλή ζωή”: Τούμπα όλα για τη Σίσσυ Χρηστίδου μετά το διαζύγιο, η νέα ζωή, τα ξεκαθαρίσματα & τα 2 παιδιά