Το σκυλάκι που βρέθηκε θαμμένο ζωντανό κάτω από ένα σωρό βράχων υιοθετήθηκε από τον διασώστη

Το Border collie που ονομάζεται Jake αφήνει πίσω του το τραυματικό παρελθόν του καθώς ξεκινά τη νέα του ζωή με έναν από τους διασώστες του, γράφει το familypet. Τον περασμένο Νοέμβριο, η Charlotte έκανε πεζοπορία με τον σύζυγό της στα Highlands της Σκωτίας όταν άκουσε ένα σκυλί να κλαίει και να κλαίει. Πλησίασαν και βρήκαν ένα βαριά τραυματισμένο συνοριακό κόλεϊ θαμμένο κάτω από ένα σωρό βράχων. Κάλεσαν αμέσως τη Σκωτσέζικη SPCA για βοήθεια.

Η Yvonne Sloss, μία από τις επιθεωρητές για την SPCA της Σκωτίας, είπε ότι έχει ακόμα αναδρομές από τη σπαρακτική στιγμή που βρήκε τον Jake.

“Όταν είδα Τζέικ, ένιωσα απλώς σοκ, θλίψη και δυσπιστία. Το κεφάλι του ήταν τόσο πρησμένο και ήταν σε τόσο τρομερή κατάσταση.»

Οι διασώστες δεν πίστευαν ότι ο καημένος ο σκύλος θα επιζούσε τη νύχτα. Έφτασε στην κλινική των ζώων της Γλασκώβης σε κωματώδη κατάσταση με εκτεταμένα τραύματα.

Αλλά αψήφησε τις πιθανότητες και τα κατάφερε. )Μετά από ενδελεχή εξέταση, οι κτηνίατροι ανακάλυψαν ότι ο Τζέικ είχε κατάγματα κρανίου, εξάρθρωση γνάθου, λοίμωξη και έπρεπε να αφαιρεθεί το ένα μάτι. , άλλος επιθεωρητής που εμπλέκεται στην υπόθεση.

Ο Γκρινερ είπε ότι συνάντησε τον Τζέικ την πρώτη εβδομάδα στη δουλειά και είπε ότι ήταν “μια μέρα που δεν θα ξεχάσω ποτέ.” Δέστηκε αμέσως με τον Τζέικ και προσφέρθηκε να τον αναθέσει κατά τη διάρκεια των διακοπών. Το κουτάβι που αναρρώνει άρχισε να εμπιστεύεται τον Greener και οι δυο τους έγιναν αχώριστοι. Ο Greener δεν μπορούσε να φανταστεί τη ζωή χωρίς τον Jake, γι ‘αυτό τον υιοθέτησε.

Περιγράφει τον νέο του φίλο ως «αγαπημένο, ζωηρό και απίστευτο γοητευτικό». Ο Τζέικ και ο νέος του πατέρας ευχαριστούν όλους τους υποστηρικτές για τη συμμετοχή τους στη διάσωση της ζωής του. Αν ο Τζέικ μπορούσε να μιλήσει θα έλεγε, “εξαιτίας σου είμαι εδώ, είμαι ασφαλής και είμαι χαρούμενος.”

Οι θαυμαστές της φιλανθρωπικής οργάνωσης για τα ζώα ελπίζουν ότι το άτομο ή οι υπεύθυνοι για τη «σοκαριστική σκληρότητα» θα βρεθούν και θα διωχθούν ποινικά. Ένα άτομο έγραψε: «Αυτό είναι βαρετό! Πώς μπορεί κάποιος να το κάνει αυτό! 😭😭😭 Πρέπει να βρεθεί ένας τρόπος για να μάθετε ποιος το έκανε αυτό!»

Ο Τζέικ περνάει τώρα τις μέρες του κάνοντας βόλτες και κολύμπι και επιτέλους έχει το ευτυχές τέλος που του αξίζει. Δείτε το παρακάτω βίντεο για να ακούσετε την πλήρη ιστορία του Τζέικ και να δείτε την αγάπη μεταξύ του διασωθέντος σκύλου και του νέου του μπαμπά.

Related posts

Συγκινεί ο Γ. Σκιαδαρέσης: Αυτός είναι ο Σέρλοκ που κάποιοι είχαν παρατήσει μωρό σε βραχονησίδα να πεθάνει

Tι σου φταίει το καημένο το ζωάκι, βρε κτήνος;: 2.500 καταγγελίες για κακοποίηση μέσα σε έξι μήνες

Φρίκη στη Νάξο: Σκότωσαν θαλάσσια χελώνα, τη μαχαίρωσαν στο λαιμό