Η σκυλίτσα που έμεινε χωρίς πόδια αλλά η αποφασιστικότητά της να γίνει μαμά ήταν μεγαλύτερη από οτιδήποτε άλλο

Το πώς αυτός ο άγριος μικρός πολεμιστής, ονόματι Si Bao, έγινε αδέσποτος με δύο πίσω πόδια που έλειπαν, θα σας ραγίσει την καρδιά, γράφει ilovemydogsomuch Ήταν το κατοικίδιο κάποιου, αλλά όταν ο ιδιοκτήτης της αποφάσισε να μετακομίσει, δεν την πήρε με αυτόν. Αντίθετα, την πέταξε στο δρόμο.

Ο Σι Μπάο πάλεψε για να επιβιώσει. Ζούσε κοντά στο σιδηρόδρομο στην Κίνα. Καθώς πάλευε να ζεσταθεί και να τραφεί, ένα τρένο που έτρεχε με ταχύτητα την παρέσυρε. Έτσι έχασε τα πίσω της πόδια. Ωστόσο, συνέχισε να παλεύει. Είναι συγκλονιστικό να πιστεύουμε ότι αυτός ο σκύλος, χωρίς ιατρική περίθαλψη, κατάφερε να επιβιώσει από έναν τόσο σοβαρό και επώδυνο τραυματισμό.

Η συγκλονιστική ιστορία

Αυτό που είναι ακόμα πιο σοκαριστικό είναι ότι η Si Bao είχε μια γέννα από κουτάβια που φρόντιζε άριστα. Καθώς ισορροπεί μόνο στα μπροστινά της πόδια, βγάζει τα κουτάβια της για βόλτες στον σιδηροδρομικό σταθμό. Το να είσαι αδέσποτος σε αυτήν την περιοχή είναι τρομακτικό. Πολλά από αυτά τα σκυλιά αιχμαλωτίζονται και χρησιμοποιούνται για κρέας. Επίσης, κακοποιούνται από ντόπιους που δεν έχουν τίποτα καλύτερο να κάνουν. Η Κίνα έχει περίπου 130 εκατομμύρια αδέσποτα ζώα που ζουν στους δρόμους. Είναι ένας εκπληκτικός αριθμός.

Αν και η Si Bao είναι μόνο ένα από τα πολλά αδέσποτα που χρειάζονται βοήθεια, η ιστορία της είναι ξεχωριστή. Μετά τη δημοσίευση φωτογραφιών από την κατάστασή της από το Mail Online, η ιστορία της έγινε viral. Η ανάπηρη μητέρα σκυλίτσα άγγιξε τόσους πολλούς – και αμέτρητοι φιλόζωοι σε όλο τον κόσμο υποσχέθηκαν να βοηθήσουν τον σκύλο, όπως και οι ομάδες διάσωσης στην κοντινή περιοχή. Ήθελαν να εντοπίσουν τη Si Bao και να δώσουν εκείνη και τα κουτάβια της ένα ασφαλές μέρος για να μείνουν καθώς και ιατρική περίθαλψη.

Τέλος, Οι διασώστες έπιασαν τη Si Bao και τα κουτάβια της και τα μετέφεραν στο κτηνιατρικό νοσοκομείο Datong Meilian Zhonghe. Τα κουτάβια του Si Bao ήταν πολύ άρρωστα μέχρι να φτάσουν και δύο πέθαναν από ταραχή. Οι υιοθέτες πρόσφεραν στα επιζώντα κουτάβια για πάντα σπίτια.

Όσο για τη Σι Μπάο, βρήκε ένα νέο σπίτι με τον Ιδρυτή και τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της Animals Asia, Jill Robinson.

Η εξαιρετική μητέρα δεν άφησε τους σοβαρούς τραυματισμούς της και τις προκλήσεις του δρόμου να την αποτρέψουν από το να γίνει μια υπέροχη μητέρα. Η εύρεση σπιτιών για όλα τα αδέσποτα, ειδικά στην Ασία, είναι μια δύσκολη μάχη που πολλοί πιστεύουν ότι δεν μπορεί να κερδίσει, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι τα παρατάτε. Ο Si Bao δεν τα παράτησε, σωστά;

Related posts

Συγκινεί ο Γ. Σκιαδαρέσης: Αυτός είναι ο Σέρλοκ που κάποιοι είχαν παρατήσει μωρό σε βραχονησίδα να πεθάνει

Tι σου φταίει το καημένο το ζωάκι, βρε κτήνος;: 2.500 καταγγελίες για κακοποίηση μέσα σε έξι μήνες

Φρίκη στη Νάξο: Σκότωσαν θαλάσσια χελώνα, τη μαχαίρωσαν στο λαιμό