Θεσσαλονίκη: Κατάστημα Ρούχων Στην Κάτω Τούμπα Φροντίζει Και Ταϊζει Περισσότερες Από 20 Αδέσποτες Γάτες

Θεσσαλονίκη: Κατάστημα Ρούχων Στην Κάτω Τούμπα Φροντίζει Και Ταϊζει Περισσότερες Από 20 Αδέσποτες Γάτες

Θεσσαλονίκη: Ενέργειες σαν την συγκεκριμένη του καταστήματος στη Θεσσαλονίκη χρειάζονται προβολή ώστε να παίρνουμε το παράδειγμα όλοι. Ειδικά τώρα το χειμώνα, με τις χαμηλές θερμοκρασίες, τις βροχές, τον αέρα και τα χιόνια, η φροντίδα των ζώων είναι επιτακτική ανάγκη. Ώστε να καταφέρουν να επιβιώσουν.

Δυστυχώς ξέρουμε ότι οι περισσότεροι καταστηματάρχες δεν θέλουν τα αδέσποτα κοντά στο μαγαζί τους. Πόσο μάλιστα να τα έχουν και μέσα. Τα διώχνουν και συχνά είναι επιθετικοί με αυτά.

Υπάρχουν όμως και οι εξαιρέσεις. Και με αυτές θέλουμε να ασχοληθούμε. Να τις προβάλλουμε και να μοιραστούμε μαζί σας όμορφες εικόνες που μας κάνουν ιδιαίτερα χαρούμενους.

Οι φωτογραφίες που ακολουθούν είναι από την Ifigeneia Koutalianou και έχουν να κάνουν με το κατάστημα αντρικών ρούχων στην Κάτω Τούμπα στη Θεσσαλονίκη Jacques Hermes. Ο άνθρωπος του καταστήματος, ο κ. Τάσος, είναι ιδιαίτερα φιλόζωος καθώς φροντίζει πάνω από 20 γατούλες μέσα και έξω από το κατάστημά του. Με τα κρεβατάκια τους, το φαγάκι και το νεράκι τους και ό,τι άλλο χρειαστούν. Οι γατούλες βρίσκουν μια στέγη εκεί και προφυλάσσονται όσο καλύτερα γίνονται από τους κινδύνους της αδέσποτης ζωής.

Εμείς αυτό που έχουμε να πούμε είναι ένα μεγάλο μπράβο στο κατάστημα. Και ευχόμαστε αυτές οι πράξεις να βρουν μιμητές. Ώστε να γίνουμε περισσότεροι εμείς που αγαπάμε και φροντίζουμε τα αδέσποτα ζωάκια.

Related posts

Συγκινεί ο Γ. Σκιαδαρέσης: Αυτός είναι ο Σέρλοκ που κάποιοι είχαν παρατήσει μωρό σε βραχονησίδα να πεθάνει

Tι σου φταίει το καημένο το ζωάκι, βρε κτήνος;: 2.500 καταγγελίες για κακοποίηση μέσα σε έξι μήνες

Φρίκη στη Νάξο: Σκότωσαν θαλάσσια χελώνα, τη μαχαίρωσαν στο λαιμό