Συλλαμβάνουν Δύο Άτομα Που Για 10 Χρόνια Πουλούσαν Τάκο Με Κρέας Σκύλου

Σχεδόν 40 σκυλιά διασώθηκαν στο σημείο.
Δύο άτομα συνελήφθησαν στον δήμο Tultitlán, στην Πολιτεία του Μεξικού, για εκτροφή σκύλων που επί δέκα χρόνια πουλούσαν σε tacos έξω από το μετρό Tacuba.

Κάτοικοι της γειτονιάς Mariano Escobedo, στο Tultitlán, κατήγγειλαν μια δυσάρεστη μυρωδιά που, λόγω της ζέστης, ήταν όλο και πιο αφόρητη, προερχόμενη από μια διεύθυνση που βρισκόταν στον αριθμό 3 της οδού Sostenes Rocha.

Κάτοικοι της περιοχής τόνισαν ότι για δέκα χρόνια έβλεπαν δύο άτομα που έμπαιναν και έβγαιναν από το μέρος με μπότες και μια ποδιά κρεοπωλείου , οι οποίοι ισχυρίζονταν ότι πουλούσαν τάκο έξω από το μετρό Tacuba, στην Πόλη του Μεξικού.

Οι κάτοικοι υποψιάστηκαν όταν αντιλήφθηκαν τον αριθμό των σκύλων που βρίσκονταν μέσα, αλλά και τις αναφορές για αγνοούμενους σκύλους στην περιοχή, για τις οποίες κατέθεσαν μήνυση στην Εισαγγελία.

«Μας αγνόησαν, μας έστειλαν στην Εισαγγελία της Tlalnepantla, μας είπαν όχι, ότι είναι ομοσπονδιακό, ότι δεν μπορεί να γίνει τίποτα, ότι πάμε στην Πολιτική Προστασία, ήρθε η Πολιτική Προστασία και δεν είπε τίποτα».

… ένας κάτοικος που ονομάζεται Fernanda είπε στην El Universal .

Αφού δεν έλαβαν απάντηση από τις αρχές, αρκετοί γείτονες συγκεντρώθηκαν για να αποκλείσουν τον δρόμο López Portillo, εφιστώντας την προσοχή της Περιφερειακής Εισαγγελίας, η οποία ήρθε να ελέγξει το ακίνητο.

Το ακίνητο χωρίστηκε σε δύο αίθρια, το καθένα με τρία δωμάτια, εκτός από το ότι είχε διάσπαρτα ρούχα, σάκους, σκουπίδια, τύμπανα, φύλλα αμιάντου και έπιπλα. καθώς και περίπου 40 σκυλιά που ζούσαν σε ανθυγιεινές συνθήκες και διασώθηκαν από το ίδρυμα Mundo Patitas .

Στο μέρος, όπου βρέθηκαν επίσης βρέθηκαν οστά σκύλου και κονσέρβες με μουριατικό οξύ , συνελήφθησαν δύο άνδρες που ταυτοποιήθηκαν ως Jorge “N” και “Julio César “N” και οδηγήθηκαν στην Εισαγγελία του Cuautitlán Izcalli για να αντιμετωπίσουν κατηγορίες για υγιεινή και κακοποίηση ζώων .

Related posts

Συγκινεί ο Γ. Σκιαδαρέσης: Αυτός είναι ο Σέρλοκ που κάποιοι είχαν παρατήσει μωρό σε βραχονησίδα να πεθάνει

Tι σου φταίει το καημένο το ζωάκι, βρε κτήνος;: 2.500 καταγγελίες για κακοποίηση μέσα σε έξι μήνες

Φρίκη στη Νάξο: Σκότωσαν θαλάσσια χελώνα, τη μαχαίρωσαν στο λαιμό