Καταγγελία Πλεύρη για Τσίπρα: «Ο Τσίπρας έσπασε την καραντίνα και πήγε στο Προεδρικό Μέγαρο» (vid)

Καταγγελία Πλεύρη για Τσίπρα: «Ο Τσίπρας έσπασε την καραντίνα και πήγε στο Προεδρικό Μέγαρο» (vid)

Ο Θάνος Πλεύρης κατήγγειλε οτι ο Αλέξης Τσίπρας δεν τήρησε το πρωτόκολλο του ΕΟΔΥ και πήγε στο Προεδρικό Μέγαρο – Τι απαντάει ο ΣΥΡΙΖΑ

Θύελλα αντιδράσεων έχουν προκαλέσει τα όσα κατήγγειλε ο Θάνος Πλεύρης στο Open για τον Αλέξη Τσίπρα.

Συγκεκριμένα ο Υπουργός Υγείας κατήγγειλε πως ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης έσπασε την καραντίνα και βρέθηκε στο Προεδρικό Μέγαρο για την αποκατάσταση της δημοκρατίας.

«O αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης δεν τηρεί τα μέτρα που λέεει ο ΕΟΔΥ. Ο κύριος Τσίπρας ενημέρωσε για τη νόσησή του στις 20 Ιουλίου. Οι οδηγίες του ΕΟΔΥ είναι σαφείς οτι υπάρχουν 5 μέρες απομόνωσης που δεν μετράει η πρώτη μέρα. Ο κύριος Τσίπρας βρισκόταν στην 4η μέρα, στις 24 Ιουλίου. Αν δεχθούμε οτι νόσησε την προηγούμενη μέρα ήταν στην 5η μέρα. Θα έπρεπε να είναι 5 καραντίνα γιατί δεν έχει κανένα απολύτως νόημα αν έχεις θετικό ή αρνητικό τεστ», είπε μεταξύ άλλων.

Η απάντηση του ΣΥΡΙΖΑ

Η απάντηση του ΣΥΡΙΖΑ ήρθε λίγη ώρα μετά τις δηλώσεις του Θάνου Πλεύρη, με τον εκπρόσωπο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ να παρεμβαίνει ζωντανά στην πρωινή εκπομπή του ΟΡΕΝ. Όπως είπε ο ίδιος, αναμένει από τον υπουργό Υγείας να ζητήσει συγγνώμη, καθώς είτε αγνοεί τα πρωτόκολλα του ΕΟΔΥ είτε «επέλεξε να λειτουργήσει σαν ακροδεξιό τρολ».

Ο Θάνος Ηλιόπουλος τόνισε πως ο ΣΥΡΙΖΑ προτίθεται να δημοσιοποιήσει το αρνητικό PCR του Αλέξη Τσίπρα, όπως και έγινε λίγο πριν τις 10:00 με το PCR να δημοσιεύεται ζωντανά στο OΡEN.

Ο Θάνος Πλεύρης συντηρώντας το θέμα επανήλθε με ανάρτησή του στο Twitter δημοσιεύοντας απόσπασμα από το πρωτόκολλο του ΕΟΔΥ.

«Για όσους ζητούν αυστηροποίηση των μέτρων ας τηρούν πρώτα αυτά που υπάρχουν. Οδηγίες ΕΟΔΥ για τον γενικό πληθυσμό. Όποιος βγει θετικός παραμονή σε απομόνωση για 5 ημέρες. Η ημέρα λήψης του θετικού τεστ είναι ημέρα 0. Μετά για 5 ημέρες υποχρεωτική χρήση μάσκας ΚΝ», γράφει χαρακτηριστικά ο Θάνος Πλεύρης.

Related posts

Φως εκ του ανεσπέρου φωτός! Ολοκληρώθηκε η τελετή αφής στο ναό της Αναστάσεως στα Ιεροσόλυμα

Ρίγη συγκίνησης: Ο Επιτάφιος του Αγίου Νικολάου στην Τήνο μέσα στη θάλασσα για εκείνους που χάθηκαν σε αυτήν

Δείτε ζωντανά την τελετή Αφής του Αγίου Φωτός στα Ιεροσόλυμα