Συγκίνησε όλο το διαδίκτυο ο Άνδρας που κρατά στην αγκαλιά του τον ανάπηρο σκύλο του για να μπορεί να παίξει με τους φίλους του

Το να είσαι μάρτυρας μιας υπέροχης απόδειξης αγάπης για ένα ζώο είναι διασκεδαστικό, αλλά είναι ακόμα πιο ικανοποιητικό όταν είσαι ο συγγραφέας. Ένας χρήστης του TikTok, με το ψευδώνυμο Jooseline, μοιράστηκε πρόσφατα ένα ωραίο βίντεο. Βλέπουμε έναν άνδρα να τρέχει με τον σκύλο του, τον οποίο κρατάει στην αγκαλιά του. Ο λόγος για αυτή τη χειρονομία είναι συγκινητικός.

Τι δεν θα κάναμε για αυτούς που μας είναι αγαπητοί;

Ένας άντρας, του οποίου το όνομα είναι άγνωστο, κάνει τα πάντα για να βελτιώσει τις συνθήκες διαβίωσης του ανάπηρου σκύλου του, ονόματι Canelo . Ο τελευταίος πάσχει από υπερτροφική οστεοδυστροφία (ή μεταφυσιακή οστεοπάθεια), αναφέρει το Demotivateur . Είναι μια σπάνια ασθένεια που επηρεάζει τη μετάφυση των μακριών οστών των άκρων, ιδιαίτερα της κνήμης και της ωλένης. Η μετάφυση δηλώνει την ενδιάμεση ζώνη των οστών, δηλαδή βρίσκεται μεταξύ της επίφυσης, που αντιστοιχεί στο άκρο, και της διάφυσης, που αποτελεί το μεσαίο τμήμα του οστού.

Αυτή η παθολογία οδηγεί σε περιορισμένη κινητικότητα. Μερικοί σκύλοι, όπως ο Canelo , δεν μπορούν να τρέξουν και επομένως δεν μπορούν να παίξουν ελεύθερα. Για να μπορέσει να ζήσει μια «σχεδόν» φυσιολογική ζωή, ο ιδιοκτήτης του βρήκε μια συγκινητική λύση.

Ο άντρας με μεγάλη καρδιά ήθελε ο τετράποδος σύντροφός του να ανθίσει και να διασκεδάσει με τους συντρόφους του. Δεν είναι το μειονέκτημά του που θα τον εμποδίσει να ασκήσει την αγαπημένη του δραστηριότητα !


Στο βίντεο που ανέβηκε στο TikTok, οι χρήστες του διαδικτύου μπορούν να παρακολουθήσουν τον πατέρα της Jooseline να τρέχει χαρούμενος στην έρημο, με τον Canelo στην αγκαλιά του. Αυτή η ρουτίνα του επιτρέπει να μοιραστεί μια ευχάριστη στιγμή με τα άλλα σκυλιά. Δανείζοντας τα δικά του πόδια, ο ιδιοκτήτης του του δίνει την ευκαιρία να ακολουθήσει τους φίλους του και να παίξει στην παρέα τους.

« Ο μπαμπάς μου προσπαθεί να κάνει το καλύτερο δυνατό για να κάνει τον Canelo να απολαύσει τη στιγμή όσο και τα άλλα σκυλιά », εξήγησε η Jooseline . Αν και ο τετράποδος δεν μπορεί να ευχαριστήσει με λόγια τον ευεργέτη του, υπάρχει χαρά στο πρόσωπό του.

Μερικές οικογένειες είναι έτοιμες να κάνουν τα πάντα για να ευχαριστήσουν τα κατοικίδια τους. Τέτοια παραδείγματα αγάπης και αφοσίωσης είναι βέβαιο ότι θα ζεστάνουν την καρδιά σας και θα φέρουν ένα χαμόγελο στο πρόσωπό σας.

Περισσότεροι από 46.000 χρήστες του Διαδικτύου που συγκινήθηκαν από αυτή την ευγενική δράση έχουν κάνει ένα «μου αρέσει » στο βίντεο.

Related posts

Συγκινεί ο Γ. Σκιαδαρέσης: Αυτός είναι ο Σέρλοκ που κάποιοι είχαν παρατήσει μωρό σε βραχονησίδα να πεθάνει

Tι σου φταίει το καημένο το ζωάκι, βρε κτήνος;: 2.500 καταγγελίες για κακοποίηση μέσα σε έξι μήνες

Φρίκη στη Νάξο: Σκότωσαν θαλάσσια χελώνα, τη μαχαίρωσαν στο λαιμό