Φιλόζωος Πούλησε την επιχείρηση του για να σώζει αδέσποτους σκύλους και αξίζει τα συγχαρητήρια όλων μας

Aντάλλαξε μια επιτυχημένη επιχείρηση για τη διάσωση τετράποδων ζώων.

Αυτός ο άνδρας είχε μία πολύ επιτυχημένη καριέρα ως επιχειρηματίας, ωστόσο συνειδητοποίησε ότι τα χρήματα δεν σου δίνουν την ευτυχία. Αποφάσισε να κάνει μία νέα αρχή στη ζωή του και αντάλλαξε τον πλούτο με την ευκαιρία να σώζει σκύλους και ζώα που έχουν ανάγκη. Και όπως φαίνεται βρήκε το μυστικό της αληθινής ευτυχίας.

Ο Ίγκορ Χαϊραπετιάν ήταν ένας επιτυχημένος επιχειρηματίας. Ήταν επικεφαλής μιας μεγάλης εταιρείας που ασχολούνταν με το χονδρικό εμπόριο τροφίμων.

Ο ορκωτός οικονομολόγος και δικηγόρος έχει κάνει την επιχείρηση επικερδή και ευημερούσα. Αλλά τα χρήματα δεν σημαίνουν ευτυχία.

«Και μετά κουράστηκα από όλα», παραδέχεται ο Ίγκορ.

«Υπήρχαν αρκετά χρήματα, αλλά δεν έφεραν ευτυχία. Όσο περισσότερα κερδίζεις, τόσο περισσότερα χρειάζονται για να υποστηρίξεις όλα όσα έχεις. Η ασφάλεια αυτοκινήτου από μόνη της απαιτούσε πολλά χρήματα. Σε κάποια φάση είχα 15 αυτοκίνητα.

Τα πήρα απλά από βαρεμάρα. Δεν είχα τι να κάνω, πήγαινα και αγόραζα ένα αυτοκίνητο. Κι άλλο. Κι άλλο. Και τώρα εργάζομαι ως πρόεδρος ενός μικρού «συλλογικού αγροκτήματος” – μίας κοινότητας 116 σπιτιών. Παίρνω έναν μέτριο μισθό και νιώθω ευτυχισμένος άνθρωπος», αναφέρει χαρακτηριστικά ο άνδρας.

Ο Ίγκορ αντάλλαξε μία επιτυχημένη επιχείρηση για την ευκαιρία να διασώζει ζώα που έχουν ανάγκη.

Πούλησε δύο εταιρείες, τα 15 αυτοκίνητά του και άρχισε να βοηθά άρρωστα και αδέσποτα ζώα.

Σήμερα, υπό την συνεχή φροντίδα του Ίγκορ βρίσκονται 46 σκύλοι, ενώ μέσα σε έναν χρόνο κατάφερε να βοηθήσει πάνω από 200 ζώα. Σε όλα αυτά έχει τη βοήθεια και την υποστήριξη της συζύγου του, που είναι κτηνίατρος.

«Τα λεφτά δε σημαίνουν τίποτα. Αν έρθει η στιγμή που θα πεθάνω, θα το κάνω ήρεμα, γιατί ξέρω ότι έζησα για κάτι, και δεν χαράμισα απλά αυτή τη ζωή», αναφέρει ο Ίγκορ που φαίνεται ότι έχει βρει το αληθινό νόημα στη ζωή του.

Related posts

Συγκινεί ο Γ. Σκιαδαρέσης: Αυτός είναι ο Σέρλοκ που κάποιοι είχαν παρατήσει μωρό σε βραχονησίδα να πεθάνει

Tι σου φταίει το καημένο το ζωάκι, βρε κτήνος;: 2.500 καταγγελίες για κακοποίηση μέσα σε έξι μήνες

Φρίκη στη Νάξο: Σκότωσαν θαλάσσια χελώνα, τη μαχαίρωσαν στο λαιμό