Σώζοντας έναν σκύλο, αυτός ο άστεγος είδε την πορεία της ζωής του να αλλάζει εντελώς

Ο Τζέιμς, ένας άστεγος, πήρε αυτό που νόμιζε ότι ήταν αδέσποτο σκυλί, αλλά συνειδητοποίησε ότι ανήκε σε κάποιον που την έψαχνε για εβδομάδες.

Ο Rick Darge εργάζεται στον κινηματογράφο, ως διευθυντής φωτογραφίας και παραγωγός. Εκτός από το πάθος του για τα επαγγέλματα της μεγάλης οθόνης, αυτό που αγαπά πάνω από όλα είναι η σκυλίτσα του Μάγια .

Αλλά ο τελευταίος, ένα Rat Terrier (μια αμερικανική ράτσα που αναγνωρίζεται από το AKC , αλλά όχι από το FCI ), έφυγε από το σπίτι του στο Λος Άντζελες στις αρχές Ιουλίου. Απελπισμένος για την εξαφάνισή της, ο Rick Darge άρχισε να την ψάχνει παντού χωρίς αποτέλεσμα.

Ωστόσο, την Κυριακή 8 Ιουλίου, έλαβε το τηλεφώνημα που περίμενε: ένας άντρας ονόματι Τζέιμς του ανακοίνωσε ότι μόλις τη βρήκε και ότι μπορούσε να πάει να την πάρει.

Πηγαίνοντας να συναντήσει τον συνομιλητή του και να πάρει πίσω το σκυλάκι, ο Ρικ Ντάρτζ έμαθε από αυτόν πώς η Μάγια έφτασε στον σωτήρα της. Λίγο μετά την απόδρασή της , ο σκύλος βρήκε καταφύγιο σε μια ομάδα άστεγων που είχαν εγκατασταθεί κοντά στο γραφείο του Rick Darge . Την φρόντισαν και μετά την εμπιστεύτηκαν στον Τζέιμς , γνωρίζοντας την αγάπη του για τα σκυλιά . Επιπλέον, είχε μόλις χάσει το δικό του μια εβδομάδα πριν. Έτσι χάρηκε που βρήκε άλλο.

Ωστόσο, κοιτάζοντας το λουρί της Μάγιας , ανακάλυψε τα στοιχεία του ιδιοκτήτη της. Λίγο απογοητευμένος, αλλά χαρούμενος που θα επέστρεφε τη Μάγια στην οικογένειά του, επικοινώνησε αμέσως με τον Ρικ Ντάρτζ . Για να τον ανταμείψει, πρόσφερε 200 δολάρια στον άστεγο, αλλά ο Τζέιμς αρνήθηκε αρχικά , πριν δεχτεί , όχι χωρίς συγκίνηση, μετά από επιμονή του κηδεμόνα της Μάγια .

Αφού επέστρεψε στο σπίτι με τον αγαπημένο του σκύλο, ο Rick Darge θέλησε να βοηθήσει τον James σε αντάλλαγμα, συγκινημένος όπως ήταν από την καλοσύνη του . Τότε είχε την ιδέα να ανοίξει ένα διαδικτυακό έρανο στην πλατφόρμα GoFundMe . Πέτυχε έτσι να συγκεντρώσει περισσότερα από 10.000 δολάρια . Κάτι που ανακοίνωσε λίγες μέρες αργότερα στον Τζέιμς σε ένα δείπνο. Ο άντρας έκλαψε από χαρά όταν το άκουσε.

Ο Rick Darge του άνοιξε έναν τραπεζικό λογαριασμό για να βάλει τα χρήματα που συγκέντρωσε. Ο Τζέιμς και η σύντροφός του σχεδιάζουν να αγοράσουν ένα τροχόσπιτο για να έχει μια αξιοπρεπή διαμονή. Θέλουν επίσης να ξεκινήσουν μια μικρή επιχείρηση ποδηλάτων-ταξί για να επιτρέψουν στους τουρίστες που επισκέπτονται το Λος Άντζελες να γνωρίσουν την πόλη. Στο μεταξύ, συνεχίζει να φροντίζει τα αδέσποτα σκυλιά που του διασχίζουν το δρόμο.

Φροντίζοντας τη Μάγια και επιστρέφοντάς την στον κηδεμόνα της, ο Τζέιμς όχι μόνο έκανε τους ανθρώπους ευτυχισμένους , αλλά άλλαξε και τη δική του ζωή .

Related posts

Συγκινεί ο Γ. Σκιαδαρέσης: Αυτός είναι ο Σέρλοκ που κάποιοι είχαν παρατήσει μωρό σε βραχονησίδα να πεθάνει

Tι σου φταίει το καημένο το ζωάκι, βρε κτήνος;: 2.500 καταγγελίες για κακοποίηση μέσα σε έξι μήνες

Φρίκη στη Νάξο: Σκότωσαν θαλάσσια χελώνα, τη μαχαίρωσαν στο λαιμό