Ένας σκύλος με 3 πόδια που έχει πιαστεί από έναν σύλλογο λαμβάνει το χριστουγεννιάτικο δώρο του εκ των προτέρων

Η Roo θα μπορεί να γιορτάσει τα Χριστούγεννα με μια νέα οικογένεια. Αυτό το θηλυκό σκυλί με τα 3 πόδια έχει μόλις υιοθετηθεί μετά από διαμονή σε καταφύγιο και μετά σε ανάδοχη οικογένεια. Παρά το μειονέκτημά της, τίποτα δεν μπορεί να σταματήσει αυτή τη νεαρή Whippet που ξεχειλίζει από ενέργεια και τρυφερότητα.

Η Ρου είχε μια δύσκολη αρχή στη ζωή της, αλλά κινητοποιήθηκαν εθελοντές για να τη βάλουν στο σωστό δρόμο και να έχει όλες τις ευκαιρίες με το μέρος της. Ερχόμενη στον κόσμο με το μπροστινό πόδι της να λείπει, αυτή το σκυλάκι Whippet ζει τώρα με 100 μίλια την ώρα. Μόλις μπήκε στη νέα της οικογένεια, όπως ανέφερε η Metro αυτή την Κυριακή 5 Δεκεμβρίου.

Η Ρου δεν ήταν ούτε 2 μηνών όταν οι πρώην κηδεμόνας της αποφάσισαν να χωρίσουν μαζί της, πηγαίνοντάς την στο καταφύγιο της βρετανικής ένωσης Blue Cross . Στη συνέχεια την πήγαν μια ανάδοχη οικογένεια, η οποία τη φρόντισε τέλεια και την προετοίμασε για το επόμενο βήμα: την υιοθεσία.

Αυτό έγινε ακριβώς την ώρα και θα γιορτάσει τα πρώτα της Χριστούγεννα σε ένα δικό της σπίτι. Η Roo υιοθετήθηκε από την Amanda και τον Steve Hofford , που ζουν στο Hampshire στη νότια Αγγλία.

« Δεν είχαμε μείνει ποτέ χωρίς σκύλο για 34 χρόνια », λέει ο νέος ιδιοκτήτης του, ο οποίος προσθέτει ότι τα προηγούμενα 6 σκυλιά του ζευγαριού ήταν όλα από καταφύγια. « Η υιοθέτηση ενός και πάλι ήταν επομένως προφανής », συνεχίζει. Η Amanda Hofford λέει ότι αυτή και ο σύζυγός της εντόπισαν τον σκύλο στον ιστότοπο Blue Cross και την βρήκαν « απολύτως αξιολάτρευτη ».

«Συχνά ξεχνάμε ότι λείπει ένα πόδι. Δεν ήταν ποτέ πρόβλημα»

Γρήγορα έγινε πλήρες μέλος της οικογένειας, με τον πολύ ευχάριστο και κοινωνικό χαρακτήρα της. « Όποιος την συναντά την ερωτεύεται », λέει η κηδεμόνας της.

Περιγράφεται ως « αστεία, περίεργη, στοργική και γεμάτη ζωή », η σκυλίτσα με τα 3 πόδια δεν επιβραδύνεται καθόλου από την αναπηρία της. Τρέχει τριγύρω, πάνω-κάτω τις σκάλες με τελική ταχύτητα, και κάνει ότι μπορεί να κάνει ένας σκύλος με όλα τα άκρα της.

« Τίποτα δεν την σταματά. Συχνά ξεχνάμε ότι της λείπει ένα πόδι. Δεν υπήρξε ποτέ πρόβλημα », καταλήγει η Amanda Hofford . Είναι λοιπόν Χριστούγεννα πριν έρθει η ώρα για την Roo , αλλά και για τη νέα του οικογένεια. Το καθένα είναι ένα υπέροχο δώρο για τον άλλον.

Related posts

Συγκινεί ο Γ. Σκιαδαρέσης: Αυτός είναι ο Σέρλοκ που κάποιοι είχαν παρατήσει μωρό σε βραχονησίδα να πεθάνει

Tι σου φταίει το καημένο το ζωάκι, βρε κτήνος;: 2.500 καταγγελίες για κακοποίηση μέσα σε έξι μήνες

Φρίκη στη Νάξο: Σκότωσαν θαλάσσια χελώνα, τη μαχαίρωσαν στο λαιμό