Σκυλίτσα Βλέπει Κουτάβι Στο Δρόμο Και Πέφτει Από Το Μπαλκόνι Τρίτου Όροφου!

Σκυλίτσα Βλέπει Κουτάβι Στο Δρόμο Και Έπεσε Από Το Μπαλκόνι Του Τρίτου Όροφου!

Σκυλίτσα: Λαχτάρισε την οικογένεια της η Izzy. Η σκυλίτσα την προηγούμενη Πέμπτη βρισκόταν στο μπαλκόνι του διαμερίσματος του τρίτου ορόφου που μένει με την οικογένειά της.

Ενώ η Izzy ήταν στο μπαλκόνι, είδε ένα κουτάβι κάτω και ενθουσιάστηκε πολύ. Άρχισε να ανεβαίνει στα κάγκελα του μπαλκονιού και σοκαριστικά έπεσε στο έδαφος από τον τρίτο όροφο.

Όταν η Izzy έπεσε, έσπασε το μηριαίο οστό της και παραλίγο να χάσει τη ζωή της. Η Izzy τώρα πρέπει να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση για να διορθώσει το μηριαίο οστό της και μπορεί να χάσει ακόμα το πόδι της.

«Έχει εσωτερική αιμορραγία και δεν είναι σίγουροι αν είναι από τραύμα αμβλείας δύναμης ή τραύμα σπλήνας, αλλά θα την παρακολουθήσουν και θα αποφασίσουν για τα επόμενα βήματα, αλλά αυτή τη στιγμή φαίνεται ότι θα την χειρουργήσουν για την αποκατάσταση του μηριαίου», έγραψε ο μπαμπάς της Izzy, Kevin Barrick σε μια σελίδα GoFundMe για εκείνη.

«Έχει επίσης δύο σπασμένα οστά σε δύο πόδια της».

«Μου έδωσαν την επιλογή να της κάνω ευθανασία ή να προχωρήσω στις πιθανές χειρουργικές επεμβάσεις, και φυσικά επέλεξα τις χειρουργικές επεμβάσεις για να της δώσω την ευκαιρία να αναρρώσει».

«Πόνεσα γιατί δεν ήθελα να την βλέπω να υποφέρει περισσότερο, αλλά όταν την έφεραν στο δωμάτιο, σήκωσε το κεφάλι της και μου χάρισε ένα χαμόγελο».

Ο Κέβιν δεν μπορούσε απλώς να απογοητεύσει την Izzy, και έτσι, παλεύει για να την επαναφέρει στον καλύτερο εαυτό της και να είναι υγιής.

Related posts

Συγκινεί ο Γ. Σκιαδαρέσης: Αυτός είναι ο Σέρλοκ που κάποιοι είχαν παρατήσει μωρό σε βραχονησίδα να πεθάνει

Tι σου φταίει το καημένο το ζωάκι, βρε κτήνος;: 2.500 καταγγελίες για κακοποίηση μέσα σε έξι μήνες

Φρίκη στη Νάξο: Σκότωσαν θαλάσσια χελώνα, τη μαχαίρωσαν στο λαιμό