Πωλήτρια Μοιράζεται Το Φαγητό Της Με Πεινασμένο Αδέσποτο Σκυλάκι! (pics)

Πωλήτρια Μοιράζεται Το Φαγητό Της Με Πεινασμένο Αδέσποτο Σκυλάκι!

Πωλήτρια: Η πωλήτρια Renata Honório πρόσφερε στον σκύλο του δρόμου το μόνο φαγητό που είχε φέρει μαζί της στη δουλειά. «Όταν τον κοίταξα, είδα μια θλιβερή ματιά, που πάγωσε την καρδιά μου».

Τα κοινωνικά δίκτυα δεν ζουν μόνο από meme, οι καλές πράξεις γίνονται επίσης viral! Και η απόδειξη αυτού είναι η πρόσφατη επιτυχία μεταξύ των χρηστών του Διαδικτύου μιας φωτογραφικής εγγραφής αρκετά απλής, αλλά η οποία δείχνει το μέγεθος του μεγαλείου του ανθρώπου. Στη φωτογραφία, η οποία τραβήχτηκε το πρωί της 23ης Σεπτεμβρίου, μια 42χρονη πωλήτρια φαίνεται να δίνει σε ένα αδέσποτο σκυλί το μόνο φαγητό που είχε πάρει για πρωινό.

Πρωταγωνιστής αυτού του περιστατικού είναι η Renata Honório, η οποία μίλησε στο G1 για το πώς συνέβησαν όλα αυτά. «Το κουτάβι μπήκε στο κατάστημα και σκέφτηκα ακόμη ότι ήταν με έναν πελάτη, επειδή κοιτούσε παντού. Αλλά όταν τον κοίταξα, είδα μια θλιβερή ματιά, που ράγισε την καρδιά μου. ”

Ο πωλητής είπε επίσης ότι δεν είχε τροφή εκείνη τη στιγμή για να τον ταΐσει, οπότε πήρε το μόνο φαγητό που είχε πάρει για πρωινό, ένα ψωμί και το έδωσε στο κουτάβι.

«Το κουτάβι είχε λίγη ψώρα και συνειδητοποίησα ότι ήθελε απλώς στοργή. Αφού έφαγε, έφυγε και εξακολουθούσε να τον βλέπει και να τον βοηθά ένας φίλος μου. Αλλά παρά το ότι τον ψάχνουμε πολύ μετά από αυτό, δεν μπορούμε να το βρούμε πια », είπε.

Η Ρενάτα λέει ότι ήταν ερωτευμένη με τα ζώα από τότε που ήταν παιδί. Λέει ότι έχει ήδη σώσει και υιοθετήσει γάτες και αδέσποτα σκυλιά με τον αδερφό της. “Κατά καιρούς, μερικά εγκαταλελειμμένα ζώα φαίνεται να περπατούν γύρω από το κατάστημα, έτσι οι συνάδελφοί μου γνωρίζουν ήδη ότι συνήθως βοηθάω”, λέει.

Τη στιγμή που η Ρενάτα προσφέρει στον σκύλο το ψωμί εντοπίστηκε από μια συνάδελφο της, η οποία κατέληξε να βγάλει τις φωτογραφίες που αργότερα προκάλεσε αναταραχή στο Διαδίκτυο. Η πωλήτρια λέει ότι είναι ευχαριστημένη με τη θετική επίπτωση της χειρονομίας της αλληλεγγύης.

«Ήταν κάτι που δεν περιμέναμε καν. Όμως, ενόψει όλων αυτών, το μόνο συναίσθημα που έχω στην καρδιά μου είναι ότι, αν μπορούμε να ενημερώσουμε τους ανθρώπους για τη βοήθεια που χρειάζονται αυτά τα ζώα, θα άξιζε τον κόπο. Εύχομαι να μην υπάρχει πλέον εγκατάλειψη των ζώων και να μην πεινούν, γιατί το μόνο που μας προσφέρουν, ανεξάρτητα από τις περιστάσεις, είναι αγάπη », καταλήγει.

Όμορφη πράξη!

Related posts

Συγκινεί ο Γ. Σκιαδαρέσης: Αυτός είναι ο Σέρλοκ που κάποιοι είχαν παρατήσει μωρό σε βραχονησίδα να πεθάνει

Tι σου φταίει το καημένο το ζωάκι, βρε κτήνος;: 2.500 καταγγελίες για κακοποίηση μέσα σε έξι μήνες

Φρίκη στη Νάξο: Σκότωσαν θαλάσσια χελώνα, τη μαχαίρωσαν στο λαιμό