Σκυλάκος Χτυπήθηκε Την Πρωτοχρονιά Από Αυτοκίνητο Γίνεται Καλά Και Βγαίνει Πάλι Στον Δρόμο – Αναζητά Μόνιμο Σπίτι

Σκυλάκος Χτυπήθηκε Την Πρωτοχρονιά Από Αυτοκίνητο Γίνεται Καλά Και Βγαίνει Πάλι Στον Δρόμο – Αναζητά Μόνιμο Σπίτι

Σκύλος: Σύμφωνα με έρευνα, τα μαύρα σκυλάκια δεν είναι τόσο τυχερά στο θέμα της υιοθεσίας. Δεν υιοθετούνται τόσο εύκολα όσο τα άλλα σκυλιά άλλου χρώματος. Οι εθελοντές το βλέπουν καθημερινά αυτό. Οι άνθρωποι είναι προληπτικοί. Δυστυχώς.

Και όμως πρόκειται για υπέροχα πλάσματα, πανέμορφα και μοναδικά. Και υπέροχοι χαρακτήρες. Δεν ξέρουμε αν το έχετε δει αυτό αλλά τα μαύρα ζώα συχνά έχουν πολύ καλό χαρακτήρα.

Ένα τέτοιο ζωάκι είναι και ο Άγγελος. Το σκυλάκι που βλέπετε στις πιο κάτω φωτογραφίες. Υπέροχος. Μοναδικός. Αδέσποτος όμως. Και μια στενάχωρη ιστορία.

Όπως μαθαίνουμε από τον Χρηστος Φιλοζωικό ο Άγγελος, όπως ο ίδιος τον ονόμασε, είναι ένα αδεσποτάκι που 3 χρόνια παλεύει να επιβιώσει σε δύσκολες για τα αδέσποτα περιοχές. Ανήκει στο Δήμο Φυλής. Πρωτοχρονιά όμως χτυπήθηκε από όχημα και έπεσε αναίσθητος σε μια κεντρική λεωφόρο στο Μενίδι. Ο Χρηστος τον μετέφερε σε κλινική.

Χτύπησε κυρίως στο κεφάλι, κάποια δόντια έσπασαν, ήταν σε σύγχυση και πάλευε να περπατήσει. Παρ όλα αυτά, όπως αναφέρει ο Χρήστος, είχε μια ηρεμία σαν να βρισκόταν στην αγκαλιά της μητέρας του. Τον εμπιστεύτηκε χωρίς δισταγμό από την πρώτη στιγμή και καταλάβαινε με την πρώτη όταν του έλεγε να τον ακολουθήσει, να κάτσει ή να σηκωθεί.

Ο Άγγελος μετά από εκεί μεταφέρθηκε στο ΔΙΚΕΠΑΖ όπου πηγαίνει καλύτερα. Ποια όμως είναι η μοίρα του; Επανένταξη. Με λίγα λόγια θάνατος.

Γίνεται έκκληση να βρεθεί ένα σπίτι για το σκυλάκι αυτό. Να του σώσουμε τη ζωή από τους δρόμους που θα αφεθεί. Ο χρόνος στο ΔΙΚΕΠΑΖ τελειώνει.

Είναι ένα υπέροχο, υπάκουο και ήσυχο σκυλάκι, πλήρως εμβολιασμένο και στειρωμένο. Ας του δώσουμε μια δεύτερη ευκαιρία. Είναι σίγουρο ότι αυτός που θα τον θελήσει, θα βρει μια ψυχούλα που θα του αλλάξει τη ζωή.

Related posts

Συγκινεί ο Γ. Σκιαδαρέσης: Αυτός είναι ο Σέρλοκ που κάποιοι είχαν παρατήσει μωρό σε βραχονησίδα να πεθάνει

Tι σου φταίει το καημένο το ζωάκι, βρε κτήνος;: 2.500 καταγγελίες για κακοποίηση μέσα σε έξι μήνες

Φρίκη στη Νάξο: Σκότωσαν θαλάσσια χελώνα, τη μαχαίρωσαν στο λαιμό