Καταφύγιο Σώζει Γλυκύτατο Σκυλάκο Τελευταία Στιγμή Από Ευθανασία

Καταφύγιο Σώζει Γλυκύτατο Σκυλάκο Τελευταία Στιγμή Από Ευθανασία

Καταφύγιο: Ο γλυκύτατος Olie, έφτασε ανάσα από το να υποβληθεί σε ευθανασία λόγω της κατάστασης της υγείας του, αλλά ένα καταφύγιο του έσωσε την ζωή την τελευταία στιγμή.

Η ιστορία αυτού του μικρού σκυλιού που ονομάζεται Ollie είναι πραγματικά υπέροχη. Έπρεπε να την κάνουν ευθανασία λόγω των συνθηκών υγείας της, αλλά χάρη σε ένα καταφύγιο κατάφερε να αποφύγει το τσίμπημα. Ο άνθρωπος του χάρηκε πολύ όταν άκουσε τα νέα.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο Stephen Foster , ένας άντρας που εργάζεται με μερική απασχόληση σε ένα βενζινάδικο στο Dade City της Φλόριντα, έχασε τη γυναίκα του. Από εκείνη την ημέρα, ο δεσμός με τον σκύλο του Ollie έχει μόνο ενισχυθεί, τόσο πολύ που γίνονται αδιαίρετοι.

Είχαν μείνει μόνο οι δυο τους και ενίσχυαν ο ένας τον άλλον. Αλλά μια μέρα, το μικρό σκυλάκι έπεσε θύμα ενός άσχημου ατυχήματος . Δυστυχώς, μόλις ο Stephen την πήγε σε μια κτηνιατρική κλινική, είχε κακή ανταπόκριση.

Στην πραγματικότητα, ο κτηνίατρος είχε εξηγήσει στον άνδρα ότι, δεδομένης της κατάστασης του Ollie, ο μόνος τρόπος για να επιλυθεί ήταν η ευθανασία . Σύμφωνα με τον ίδιο, δεν μπορούσε να γιατρευτεί από αυτά τα δυσάρεστα τραύματα στα πόδια και δεν υπήρχε άλλος τρόπος για να τη θεραπεύσει.

Από τότε, ο Stephen ήταν απελπισμένος. Δεν μπορούσε να χωρίσει από τον καλύτερό του φίλο και δεν δεχόταν την ευθανασία ως μοναδική λύση. Όταν ένας άνδρας, εθελοντής από το PCAS, άλλο καταφύγιο, έμαθε την κατάσταση, αποφάσισε να κάνει κάτι.

Ο εθελοντής ήταν φίλος του Stephen και του ζήτησε να πάει το μικρό του Ollie στον κτηνίατρό του για άλλη μια επίσκεψη . Όταν ο Ollie και ο άνθρωπος του έφτασαν στο καταφύγιο, δεν είχαν πολλές ελπίδες δεδομένης της προηγούμενης εμπειρίας τους.

Αλλά μετά την εξέταση του σκύλου από άλλον κτηνίατρο , η ελπίδα ήταν για άλλη μια φορά μεγάλη. Στην πραγματικότητα, ο Δρ Γκλεν ήξερε ότι μπορούσε να βοηθήσει τον Όλι, αλλά ήξερε επίσης ότι έπρεπε να κάνει μια δύσκολη χειρουργική επέμβαση με πολύ μικρές πιθανότητες επιτυχίας.

Όμως ο Stephen ήθελε να προσπαθήσει, από την άλλη λύση που ήταν η ευθανασία. Αλλά δεν μπορούσε να αντέξει οικονομικά αυτή τη θεραπεία, έτσι εξήγησε την άσχημη κατάσταση στο προσωπικό του καταφυγίου. Προς μεγάλη του έκπληξη, ο κτηνίατρος προσφέρθηκε να κάνει μια μεγάλη έκπτωση στον άνδρα που ήταν πραγματικά απελπισμένος για τη μοίρα του σκύλου του.

Ευτυχώς, ο Stephen συμφώνησε αμέσως και μετά από ώρες χειρουργικής επέμβασης , ο Ollie βγήκε από το χειρουργείο. Ο άνθρωπος της ήταν πολύ ανήσυχος. Αλλά ο κτηνίατρος τον καθησύχασε ότι παρόλο που ο σκύλος χρειαζόταν λίγο χρόνο για να συνέλθει, όλα ήταν καλά και εκείνη πάλευε να τα καταφέρει.

Προς μεγάλη της έκπληξη, η μικρή Ollie ανάρρωσε μετά από μερικές εβδομάδες. Χρειάστηκε να περάσει πολλές εβδομάδες φυσιοθεραπείας. Για να θεραπεύσουν τα πόδια της πιο γρήγορα, αλλά τόσο αυτή όσο και ο άνθρωπος της ήταν πραγματικά χαρούμενοι. Δεν χρειάστηκε να χωρίσουν.

Μετά από τόση ανησυχία και κάποιες δυσκολίες, ο Ollie ανάρρωσε πλήρως και μπόρεσε να επιστρέψει στην καθημερινότητα του. Αυτή και ο Stephen είναι πολύ δεμένοι και μετά από αυτή την άσχημη εμπειρία, είναι ακόμα περισσότερο. Έχουν επιστρέψει για να στηρίξουν και να αγαπήσουν ο ένας τον άλλον. Είμαστε σίγουροι ότι θα συνεχίσουν να ζουν δίπλα-δίπλα, χωρίς να εγκαταλείπουν ποτέ ο ένας τον άλλον. Έχουν πραγματικά ένα ιδιαίτερο δέσιμο! Δεν θα μπορούσαν να είχαν καλύτερο τέλος από αυτό.

Related posts

Συγκινεί ο Γ. Σκιαδαρέσης: Αυτός είναι ο Σέρλοκ που κάποιοι είχαν παρατήσει μωρό σε βραχονησίδα να πεθάνει

Tι σου φταίει το καημένο το ζωάκι, βρε κτήνος;: 2.500 καταγγελίες για κακοποίηση μέσα σε έξι μήνες

Φρίκη στη Νάξο: Σκότωσαν θαλάσσια χελώνα, τη μαχαίρωσαν στο λαιμό