Σκυλάκι Πέφτει Από Λάθος Στις Γραμμές Του Τρένου Και Σώζεται Από Εργαζομένους

Σκυλάκι Πέφτει Από Λάθος Στις Γραμμές Του Τρένου Και Σώζεται Από Εργαζομένους

Σκύλος: Ευτυχή κατάληξη είχε η περιπέτεια του άτυχου σκυλάκου στη Χιλή που έπεσε κατά λάθος στις γραμμές του τρένου. Με συντονισμένη προσπάθεια εργαζομένων και Πυροσβεστικής σώθηκε.

Ένα σκυλάκι περπατούσε στους δρόμους της πόλης του Σαντιάγο, στη Χιλή. Για λόγους που δεν είναι ακόμη γνωστοί, το κατοικίδιο είχε την περιέργεια να κατέβει μερικές σκάλες, που τελικά τον οδήγησαν στο γιγάντιο μετρό της πόλης.

Αν και μέχρι εκείνο το σημείο, η παρουσία του τετράποδου στο σταθμό του μετρό δεν ήταν πρόβλημα για κανέναν, αυτό άλλαζε από το ένα δευτερόλεπτο στο άλλο. Το σκυλάκι δεν σεβάστηκε την κίτρινη γραμμή, η οποία έδειχνε ότι έπρεπε να σταματήσει και να μην συνεχίσει να προχωρά . Ως συνέπεια των επικίνδυνων ενεργειών του σκύλου, έπεσε στις γραμμές του τρένου.

Ευτυχώς, ένας από τους περαστικούς αντιλήφθηκε την κατάσταση και ειδοποίησε αμέσως τους φορείς του μετρό. Οι εργαζόμενοι μαζί με πυροσβέστες ξεκίνησαν επιχείρηση διάσωσης.

Η υπηρεσία του μετρό διέκοψε τις δραστηριότητές της για αρκετές ώρες , μέχρι να καταστεί δυνατό να τεθεί το σκυλάκι ασφαλές και εκτός κινδύνου. Παραδόξως, και χάρη στη συνεργασία όλων στον χώρο, το κατοικίδιο ζώο μπόρεσε να σωθεί και δεν υπέστη σοβαρό τραυματισμό.

Παρά το γεγονός ότι αρκετοί χρήστες νόμιζαν ότι ο σκύλος δεν είχε ιδιοκτήτες και έμενε στο δρόμο, ξαφνικά εμφανίστηκε η ιδιοκτήτρια του σκύλου, η οποία βλέποντας το τρυφερό της κατοικίδιο παγιδευμένο στις γραμμές του μετρό, αποφάσισε να συνεργαστεί για τη διάσωση.

Δεν είναι γνωστό πως το σκυλάκι έφτασε στη γραμμή του τρένου, αλλά είναι γνωστό ότι είναι ήδη σώο και αβλαβές, πίσω με τον ιδιοκτήτη του. Ήταν απλώς μια κακή στιγμή.

Related posts

Συγκινεί ο Γ. Σκιαδαρέσης: Αυτός είναι ο Σέρλοκ που κάποιοι είχαν παρατήσει μωρό σε βραχονησίδα να πεθάνει

Tι σου φταίει το καημένο το ζωάκι, βρε κτήνος;: 2.500 καταγγελίες για κακοποίηση μέσα σε έξι μήνες

Φρίκη στη Νάξο: Σκότωσαν θαλάσσια χελώνα, τη μαχαίρωσαν στο λαιμό