30 Δισεκατομμύρια Σε 24 Ώρες: Η Περιουσία Έλον Μάσκ Ξεπέρασε Ξανά Τα 300 Δισ. Δολάρια

30 Δισεκατομμύρια Σε 24 Ώρες: Η Περιουσία Έλον Μάσκ Ξεπέρασε Ξανά Τα 300 Δισ. Δολάρια

Έλον Μασκ: Το όριο των 300 δισεκατομμυρίων δολαρίων ξεπέρασε εκ νέου η περιουσία του Έλον Μασκ, όπως έγινε γνωστό τη Δευτέρα (03/01), και πλέον είναι ο πλουσιότερος άνθρωπος στον κόσμο.

Η περιουσία του ιδρυτή της Tesla και της SpaceX, Έλον Μασκ, ξεπέρασε το όριο των 300 δισεκατομμυρίων δολαρίων για δεύτερη φορά και είναι εκ νέου ο πλουσιότερος άνθρωπος στον κόσμο, όπως έγινε γνωστό τη Δευτέρα (03/01).

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με σχετική δημοσίευση του «Forbes», η περιουσία του Έλον Μασκ εκτιμάται επί του παρόντος σε 304,2 δισεκατομμύρια δολάρια αφού, μόνο σε 24 ώρες, έβγαλε 32,6 δισεκατομμύρια δολάρια.

Έτσι, ο Έλον Μασκ παραμένει ο πλουσιότερος άνθρωπος στον κόσμο με τον διευθύνοντα σύμβουλο (CEO) της LVMH, Μπερνάρ Αρνό, να καταλαμβάνει τη δεύτερη θέση με πάνω από 200 δισεκατομμύρια δολάρια.

Υπενθυμίζεται ότι, την 1η Νοεμβρίου, η περιουσία του Έλον Μασκ έφτασε στο παγκόσμιο ρεκόρ των 300 δισεκατομμυρίων δολαρίων και έγινε ο πρώτος άνθρωπος που έφτασε εκεί.

Πάντως, η περιουσία του Έλον Μασκ σημείωσε απότομη αύξηση λόγω της ανόδου των μετοχών της Tesla,η οποία σύναψε συμφωνία με την εταιρεία ενοικίασης αυτοκινήτων, Hertz, για την πώληση 100.000 αυτοκινήτων Tesla.

Το μεγαλύτερο μέρος της περιουσίας του Έλον Μασκ προέρχεται από τις μετοχές του που κατέχει στην Tesla και τη SpaceX, καθιστώντας τον πλούτο ασταθή εφόσον υπόκειται σε διακυμάνσεις της αγοράς.
Ο Τζεφ Μπέζος, ιδρυτής της Amazon και αντίπαλος του Έλον Μασκ, βρίσκεται στην τρίτη θέση με πάνω από 196 δισεκατομμύρια δολάρια στην κατάταξη του «Forbes».

Related posts

Συγκίνηση στο Ναύπλιο: 25χρονος Βορειοηπειρώτης βαφτίστηκε Χριστιανός Ορθόδοξος με 13 νονούς

Δε δίνει καμία ανάσα ο Γιάννης Καλλιάνος: «Για ένα 24ωρο μόνο θα βελτιωθεί η κατάσταση και από βδομάδα τα φαινόμενα…»

Φως εκ του ανεσπέρου φωτός! Ολοκληρώθηκε η τελετή αφής στο ναό της Αναστάσεως στα Ιεροσόλυμα