Σκυλάκι Διασώζεται Από Συντρίμμια Σπιτιού Που Παρασύρθηκε Από Ανεμοστρόβιλο!

Σκυλάκι Διασώζεται Από Συντρίμμια Σπιτιού Που Παρασύρθηκε Από Ανεμοστρόβιλο!

Σκύλος: Η περιπέτεια της Rosie May, μιας αξιαγάπητης σκυλίτσας είχε αίσιο τέλος. Η περιπέτεια της ξεκίνησε μετά τους καταστροφικούς ανεμοστρόβιλους που έπληξαν το Κεντάκι των Ηνωμένων Πολιτειών. Πλέον, βρίσκεται ξανά στην αγκαλιά της μητέρας της.

Τα σκυλιά έχουν μια σημαντική θέση στις καρδιές των σπιτιών τους , γιατί είναι εξίσου αναπόσπαστο μέλος στην οικογένεια . Γι ‘αυτό είναι τόσο σοβαρό , όταν ένα σκυλί χάνεται και οι αγαπημένοι του δεν θα σταματήσουν να το ψάχνουν μέχρι να τον βρουν.

Η περιπέτεια της Rosie May

Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο, μέσα στους καταστροφικούς ανεμοστρόβιλους που έχουν βιώσει τις τελευταίες ημέρες στο Κεντάκι, Ηνωμένες Πολιτείες , υπάρχουν πολλοί που ψάχνουν για τα κατοικίδια ζώα τους που λείπουν μέσα στα πολλά ερείπια . Αυτή είναι η περίπτωση αυτής της οικογένειας που κατάφερε να βρει τη σκυλίτσα της με το όνομα Rosie May , η οποία βρέθηκε κάτω από τα ερείπια των σπιτιών που κατέρρευσαν .

Ήταν η Humane Society της κομητείας Hopkins που βρήκε το γούνινο, που είχε κρυφτεί στα ερείπια του σπιτιού του. Από εκεί μεταφέρθηκε σε ασφαλές μέρος για να λάβει κτηνιατρική φροντίδα .

Η σκυλίτσα ήταν γεμάτη χώμα, κόλλα και υπολείμματα ξύλου, οπότε χρειαζόταν ένα καλό μπάνιο. Ευτυχώς η κατάστασή της δεν ήταν σοβαρή και κατάφεραν να βρουν τον ιδιοκτήτη της σε λίγη ώρα. Η οικογένεια του σκύλου ζητούσε καθημερινά το κατοικίδιό τους. Αναρρώνει μέχρι να μπορέσουν να συναντηθούν ξανά .

Μπορέσαμε να επικοινωνήσουμε με τον ιδιοκτήτη του που τηλεφωνούσε καθημερινά, περιμένοντας με αγωνία οποιοδήποτε νέο για το γούνινο της», ανέφερε η Humane Society of Hopkins County στον λογαριασμό της στο Facebook .

H Rosie επέστρεψε σπίτι της

«Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε ότι καταφέραμε να τους επανενώσουμε και ειλικρινά δεν ξέρουμε ποια ήταν πιο ευτυχισμένη, η Rosie May ή η ιδιοκτήτριά της!» πρόσθεσε η οργάνωση στην ανάρτηση.

Η Humane Society του Kentucky δημοσίευσε επίσης στις σελίδες της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης υπενθυμίζοντας στην κοινότητα να αφήσει εκεί ζώα που βρίσκονται εντός της κομητείας για να έχουν περισσότερες πιθανότητες να επανενώσουν τους ιδιοκτήτες και τα κατοικίδιά τους ή να πάνε τα χαμένα ζώα στις εγκαταστάσεις τους, προκειμένου να τα φροντίσουν και να προσπαθήσουν να βρουν την οικογένειά τους .

Από τις 10 Δεκεμβρίου, το Κεντάκι έχει αφήσει καταστροφικές εικόνες , με εκατοντάδες οικογένειες να έχουν μείνει χωρίς τα σπίτια τους ως αποτέλεσμα αυτής της τραγωδίας . Είναι στη μέση αυτών των κρίσεων που η υποστήριξη και η ένωση της κοινότητας είναι απαραίτητη για να προχωρήσουμε προς τα εμπρός .

Related posts

Συγκινεί ο Γ. Σκιαδαρέσης: Αυτός είναι ο Σέρλοκ που κάποιοι είχαν παρατήσει μωρό σε βραχονησίδα να πεθάνει

Tι σου φταίει το καημένο το ζωάκι, βρε κτήνος;: 2.500 καταγγελίες για κακοποίηση μέσα σε έξι μήνες

Φρίκη στη Νάξο: Σκότωσαν θαλάσσια χελώνα, τη μαχαίρωσαν στο λαιμό