Μάθημα Ζωής: Η Haddie Έχασε Ένα Μάτι Και Ένα Μέρος Του Προσώπου Της Αλλά Σνεχίζει Να Χαμογελά!

Μάθημα Ζωής: Η Haddie Έχασε Ένα Μάτι Και Ένα Μέρος Του Προσώπου Της Αλλά Σνεχίζει Να Χαμογελά!

Σκύλος: Ένα μάθημα ζωής για όλους μας. Να μη το βάζουμε ποτέ κάτω ό,τι δυσκολία και να μας προκύπτει στη ζωή. Κανείς δεν μπορεί ούτε να σκεφτεί τον πόνο που βίωσε η Haddie όταν χρησιμοποιήθηκε ως δόλωμα κατά τη διάρκεια των καβγάδων. Αυτό όμως που έχει σημασία για εκείνη είναι ότι το ζώο σήμερα γνωρίζει την ασφάλεια και την αγάπη δίπλα της.

Η Haddie δικαιούται ένα νέο ξεκίνημα στη ζωή αφού χρησιμοποιήθηκε ως δόλωμα σε κυνομαχίες. Ένα εξαιρετικά οδυνηρό παρελθόν του οποίου τα ίχνη κρατά και σήμερα, όπως λέει το Newsweek .

«Δεν ξέρω πόσο καιρό ήταν εκεί (ή πώς έφτασε εκεί, για αρχή). Δεν μου αρέσει να σκέφτομαι τι ήταν, είμαι τόσο ευγνώμων που είναι ασφαλής τώρα », είπε η Έριν Γουίλιαμς για αυτό το σκυλάκι. Την είχε υιοθετήσει τον Αύγουστο του 2020, ενώ ανάρρωνε από μεγάλες χειρουργικές επεμβάσεις μετά τη διάσωσή της.

Ένας κάτοικος είχε αντιληφθεί το βασανιστήριο της Haddie και είχε προειδοποιήσει τις αρχές λίγους μήνες νωρίτερα. Στη συνέχεια τον σκύλο τον φρόντισε η ένωση προσκόπων Mutt , που εδρεύει στη Νότια Καλιφόρνια.

Οι υποστηρικτές των κυνομαχιών χρησιμοποίησαν την φτωχή Haddie ως δόλωμα. ενθάρρυναν τους συντρόφους του να του επιτεθούν για να «εκπαιδευτούν» και να επιδεινώσουν την επιθετικότητά τους. Ως αποτέλεσμα, ο σκύλος είχε υποστεί τρομερά τραύματα. Είχε δαγκωθεί πολλές φορές σε διάφορα σημεία του σώματος, αλλά οι πιο σοβαρές βλάβες ήταν στο πρόσωπο. « Το δέρμα γύρω από τα μάτια και το στόμα της είχε καταστραφεί τόσο πολύ που μετά βίας ήταν κολλημένο στο υπόλοιπο και κρεμόταν χαλαρά. Ένα μεγάλο μέρος έπρεπε να αφαιρεθεί, όπως και το δεξί της μάτι », εξηγεί η κηδεμόνας της.

Η Έριν Γουίλιαμς συνεχίζει να την περιθάλπει, καθώς ορισμένα τραύματα δεν έχουν ακόμη επουλωθεί πλήρως. Το δέρμα της πρέπει να προστατεύεται, ειδικά από τον ήλιο, και η μύτη της είναι εύθραυστη. Υποφέρει επίσης από τριβή του κερατοειδούς στο υπόλοιπο μάτι της. « Αλλά προς το παρόν, είναι απλώς θέμα να της δώσουμε να καταλάβει ότι είναι ασφαλής και αγαπημένη », συνεχίζει ο ιδιοκτήτης της, με τον οποίο η Haddie μαθαίνει σιγά σιγά ξανά να εμπιστεύεται και να αγαπά.

@haddiethepiratedog#dogsoftiktok♬ Levitating (feat. DaBaby) – Dua Lipa
@haddiethepiratedog#dogsoftiktok #dogsofdc #dogabusesurvivor #dogabusesurvivor #oneeyeddog #calm♬ original sound – Haddie the Dog

Related posts

Συγκινεί ο Γ. Σκιαδαρέσης: Αυτός είναι ο Σέρλοκ που κάποιοι είχαν παρατήσει μωρό σε βραχονησίδα να πεθάνει

Tι σου φταίει το καημένο το ζωάκι, βρε κτήνος;: 2.500 καταγγελίες για κακοποίηση μέσα σε έξι μήνες

Φρίκη στη Νάξο: Σκότωσαν θαλάσσια χελώνα, τη μαχαίρωσαν στο λαιμό