Σάλος με την απόφαση Ζωολογικού Κήπου να κάνει ευθανασία σε καμηλοπάρδαλη ρίχνοντας την στα λιοντάρια

Ευθανασία καμηλοπάρδαλης: Άλλο ένα άγριο περιστατικό ήρθε στο φως για ζωολογικό κήπο που προχώρησε σε κάτι βάναυσο μετά την ανακοπή καρδιάς της καμηλοπάρδαλης και της αναγκαστικής ευθανασίας της. Για άλλη μια φορά αποδεικνύεται πως τα ζώα που φυλάσσονται στους ζωολογικούς κήπους, είναι στην πραγματικότητα σε αιχμαλωσία και ανά πάσα ώρα και στιγμή κινδυνεύουν από ανθρώπινο χέρι και ανθρώπινες αποφάσεις.

Θύελλα αντιδράσεων με την απόφαση να κάνουν ευθανασία σε καμηλοπάρδαλη ρίχνοντας την στα λιοντάρια

Αντιδράσεις στα social media έχει ξεσηκώσει ένας ζωολογικός κήπος στη Τσεχία, καθώς αποφάσισε να ταΐσει στα λιοντάρια μια καμηλοπάρδαλη που υποβλήθηκε σε ευθανασία, λόγω ανακοπής που έπαθε, εξαιτίας της προχωρημένης ηλικίας της. Με την ευκαιρία, δείτε το τρομακτικό περιστατικό με άνδρα που κατασπαράχτηκε από λιοντάρια.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο ζωολογικός κήπος της Οστράβα έκανε ανάρτηση στο Facebook, όπου έδειχνε ένα από τα λιοντάρια να κατασπαράσει ένα κομμάτι του νεκρού ζώου, ενώ έγραφε ότι «η καμηλοπάρδαλη έπεσε πρώτα κάτω, ανέπνεε βαριά και δεν ξανασηκώθηκε. Όλα έδειχναν καρδιακή ανεπάρκεια. Λόγω της γενικής κατάστασης, της υποξίας, της ηλικίας και του στρες του ζώου, προχωρήσαμε στην ευθανασία του». «Το κρέας από το ζώο βάρους άνω των 300 κιλών χρησιμοποιήθηκε ως τροφή για οικόσιτα ζώα και άλλα σαρκοφάγα, όπως θα συνέβαινε στη φύση», πρόσθεσε στη συνέχεια.

Related posts

Συγκινεί ο Γ. Σκιαδαρέσης: Αυτός είναι ο Σέρλοκ που κάποιοι είχαν παρατήσει μωρό σε βραχονησίδα να πεθάνει

Tι σου φταίει το καημένο το ζωάκι, βρε κτήνος;: 2.500 καταγγελίες για κακοποίηση μέσα σε έξι μήνες

Φρίκη στη Νάξο: Σκότωσαν θαλάσσια χελώνα, τη μαχαίρωσαν στο λαιμό