Το μυστήριο λύθηκε: Η απάντηση του άντρα που φροντίζει τον Γιώργο Μαρίνο-40 χρόνια στο πλάι του

Γιώργος Μαρίνος: Ο άλλοτε σταρ είναι εδώ και πολύ καιρό μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Οι φήμες ότι κάτι κακό του συμβαίνει ή ότι ζει αποξενωμένος σε γηροκομείο έχουν φουντώσει. Μάλιστα η Άννα Φόνσου προκλητικά δήλωσε πως υπάρχει ένας άντρας που τον κρατά μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας κατηγορώντας πως τον κρύβει και τον κακομεταχειρίζεται.

Γιώργος Μαρίνος: Η αποστομωτική απάντηση του άντρα που τον φροντίζει

Αποστομωτική είναι η απάντηση του άντρα που φροντίζει εδώ κι αρκετό καιρό τον Γιώργο Μαρίνο, τόσο στην Άννα Φόνσου όσο και σε όσους τον κατηγορούν ότι κρατάει τον άλλοτε σταρ της πίστας απομονωμένο. «H Φόνσου δεν είναι φίλη του. Να σταματήσει να ασχολείται μαζί του. Είναι μια χαρά στην υγεία του και ήταν επιλογή του να αποτραβηχτεί από τα φώτα της δημοσιότητας για να αφήσει χώρο στους νέους. Εγώ είναι 40 χρόνια φίλος του και τον βοηθάω και τον φροντίζω. Με εμπιστεύεται απόλυτα. Είναι κρίμα ο Μαρίνος να έχει μία τόσο μεγάλη καριέρα και να τον κάνει νούμερο» δήλωσε αποκλειστικά στο star.gr ο άνθρωπος που τον φροντίζει, θέλοντας παράλληλα να κρατήσει την ανωνυμία του.

Γιώργος Μαρίνος: Τι είπε η Άννα Φόνσου για την εξαφάνισή του από τα φώτα της δημοσιότητας

Όλα αυτά έρχονται ως απάντηση στην Άννα Φόνσου μετά την επιστολή που έστειλε στην πρώην Υπουργό Πολιτισμού Λυδία Κονιόρδου, δηλώνοντας ανησυχία για την κατάσταση του Γιώργου Μαρίνου και ζητώντας την παρέμβαση της. Η γνωστή ηθοποιός παλιότερα τον είχε φιλοξενήσει για μικρό χρονικό διάστημα στο «Σπίτι του ηθοποιού».

«Όποιος απευθυνθεί στη Δικαιοσύνη, προκειμένου να παρέμβει εισαγγελέας για το θέμα του Γιώργου, θα με βρει στο πλευρό του. Θα στηρίξω την πρωτοβουλία αυτή, γιατί πιστεύω πως θα είναι λυτρωτικό για εκείνον» είχε δηλώσει στην εφημερίδα Espresso, τονίζοντας πως δεν έχει μαζί του πλέον καμία επικοινωνία. «Του έχουν αλλάξει αριθμό κινητού. Έμαθα πάντως πως δεν είναι καλά στην υγεία του» συμπλήρωσε.

Τέλος, η Άννα Φόνσου τόνισε: «κανείς δεν έχει το δικαίωμα να τον κρατά απομονωμένο από τους συναδέλφους του, αυτό έχω να πω». Ο άνθρωπος που βρίσκεται στο πλευρό του δηλώνει στο star.gr ότι δε μένει στο ίδιο σπίτι με τον ηθοποιό, αλλά τον φροντίζει καθημερινά, γιατί μένουν στην ίδια γειτονιά.

Related posts

«Μόνο για να τραγουδάς σε καφενεία είσαι»: Τα σκληρά λόγια του Σφακιανακή στον Ρέμο & η απάντηση

“Πως με κοιτάζουν”: Δύσκολες ώρες για τη Χριστίνα Μπόμπα μετά από αυτό που έπαθαν οι κόρες τους

“Τώρα είμαστε τέσσερις”: Εξιτήριο για τον Γιώργο Πρίντεζη και τη γυναίκα του από το μαιευτήριο!