Πυροσβέστης Σώζει Pitbull Που Έπεσε Μέσα Σε Κόλπο Και Φοβόταν Να Βγει

Πυροσβέστης Σώζει Pitbull Που Έπεσε Μέσα Σε Κόλπο Και Φοβόταν Να Βγει

Δεν δίστασε λεπτό ο Πυροσβέστης να κατέβει μέσα στον κόλπο και να σώσει το πίτμπουλ. Ο άτυχος σκυλάκος γλίστρησε όταν πλησίασε στην άκρη της γέφυρας ενώ έπαιζε με τον ιδιοκτήτη του. Πλέον, με την βοήθεια του πυροσβέστη είναι σώος και αβλαβής. Δείτε πως έγινε η επιχείρηση διάσωσης.

Οι πυροσβέστες είναι ένας από τους πολλούς ήρωες που υπάρχουν στην κοινωνία μας. Εκτός από το να μας σώσουν από τις πυρκαγιές, έχουν και άλλα επαγγέλματα όπως να βρίσκουν χαμένους ανθρώπους, να μας βοηθούν σε τροχαία ατυχήματα και ακόμη και να φροντίζουν ζώα.

Τα άγρια ​​και οικόσιτα όντα είναι αυτά που χρειάζονται τη βοήθεια ειδικών, ακόμη και σκεπτόμενοι πώς θα ήταν ο κόσμος χωρίς αυτά. Στην πόλη του Μαϊάμι Μπιτς (Ηνωμένες Πολιτείες), η ομάδα εθελοντών ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα μιας γυναίκας της οποίας ο σκύλος έπεσε στον κόλπο Biscayne ενώ έπαιζαν σε ένα κοντινό πάρκο.

Η είδηση ​​έγινε γνωστή μέσω του λογαριασμού τους στο Facebook.

Η άγνωστη γυναίκα μοιραζόταν λίγο χρόνο με το πιστό της κατοικίδιο όπως οι περισσότεροι ιδιοκτήτες, αλλά για μια στιγμή ήταν απρόσεκτοι χωρίς να καταλάβουν ότι ο κόλπος ήταν τόσο κοντά που ο σκύλος έπεσε όταν έφτασε πολύ κοντά στην άκρη , αφού έτρεχε.

Οι εθελοντές παρευρέθηκαν στη διάσωση το συντομότερο δυνατό και κατέγραψαν τη στιγμή σε βίντεο που αναρτήθηκε στο κοινωνικό δίκτυο.

«Η Πυροσβεστική μας ανταποκρίθηκε γρήγορα, όπου οι πυροσβέστες Santis και Escudero χρησιμοποίησαν μια σκάλα οροφής για να κατέβουν στον κόλπο και να σώσουν τον σκύλο » , ανέφερε το Σώμα στο Facebook .

Ήταν επίσης το πώς ένας από τους εθελοντές κατέβηκε προσεκτικά τη σκάλα που ήταν τοποθετημένη στο νερό για να πάει προς το κατοικίδιο, το οποίο βυθίστηκε στο νερό προσπαθώντας να βγει μόνο του σκαρφαλώνοντας στον τοίχο. Δεν χρειάζεται να φοβάται, καθώς η βοήθεια ήταν ήδη καθ’ οδόν.

Το νερό ήταν μέχρι τους μηρούς του πυροσβέστη, αλλά δεν είχε πρόβλημα να πλησιάσει το ζώο και να το πάρει αγκαλιά για να το καθησυχάσει. Μόλις ένιωσε άνετα, την πήρε από το λουρί της για να την πάρει μαζί του στη σκάλα και να ανέβουν μαζί στη στεριά.

Για να είναι όλα τέλεια, ένας άλλος πυροσβέστης μπήκε στο νερό για να κρατήσει τη σκάλα ενώ ανέβαιναν για να μην γλιστρήσουν. Ενώ ο άλλος κουβαλούσε τον σκύλο στον ώμο του μέχρι να βγούνε . Ευτυχώς, όλα πήγαν καλά και η διάσωση ήταν επιτυχής, επιστρέφοντας έτσι στον ιδιοκτήτη της . «Είμαστε πολύ χαρούμενοι που μπορέσαμε να βοηθήσουμε », σχολίασε ο λογαριασμός των πυροσβεστών στη δημοσίευση .

Δείτε το παρακάτω βίντεο.

Related posts

Συγκινεί ο Γ. Σκιαδαρέσης: Αυτός είναι ο Σέρλοκ που κάποιοι είχαν παρατήσει μωρό σε βραχονησίδα να πεθάνει

Tι σου φταίει το καημένο το ζωάκι, βρε κτήνος;: 2.500 καταγγελίες για κακοποίηση μέσα σε έξι μήνες

Φρίκη στη Νάξο: Σκότωσαν θαλάσσια χελώνα, τη μαχαίρωσαν στο λαιμό