Περαστικός Σώζει Εγκαταλελειμμένο Τσιουάουα Μέσα Σε Τσάντα

Περαστικός Σώζει Εγκαταλελειμμένο Τσιουάουα Μέσα Σε Τσάντα

Περαστικός: Άλλη μια δυσάρεστη είδηση, άλλη μια είδηση εγκατάλειψης ενός γλυκύτατου κουταβιού που δεν φταίει σε τίποτα. Ευτυχώς η περιπέτεια του είχε αίσιο τέλος. Κανένα ζώο δεν αξίζει τέτοια αντιμετώπιση.

Πρόσφατο κρούσμα εγκατάλειψης ζώων έγινε γνωστό στο Βάινλαντ του Νιου Τζέρσεϊ των ΗΠΑ όπου ένα μικρό τσιουάουα πετάχτηκε σε μια τσάντα στο δρόμο . Ο σκύλος βρέθηκε από έναν περαστικό που έβγαζε βόλτα τον δικό του σκύλο και τον πήγε στο Περιφερειακό Καταφύγιο Ζώων του Σάουθ Τζέρσεϊ .

«Είμαστε άρρωστοι από μια κραυγαλέα πράξη σκληρότητας των ζώων που συνέβη σήμερα σε μια γλυκιά και αθώα μικρή τσιουάουα , την Coco . Αργά σήμερα το πρωί (19 Φεβρουαρίου), ένας άνδρας που περπατούσε τον σκύλο του πίσω από το Gerresheimer’s Glass , παρατήρησε μια τσάντα στο έδαφος καθώς ο σκύλος του την έλεγχε », ανέφερε η οργάνωση στο Facebook .

«Είδε την τσάντα να κινείται και άκουσε κάτι μέσα. Αμέσως πήρε την τσάντα και την πήγε στο καταφύγιο . Μέσα ήταν ένα νεαρό θηλυκό τσιουάουα . Αυτή και οι σακούλες στις οποίες βρισκόταν ήταν εμποτισμένες με ούρα . Η Coco ταράχτηκε εμφανώς και ήταν τυχερή που ήταν ζωντανή . Θα αξιολογηθεί από τον κτηνίατρο σήμερα το απόγευμα », πρόσθεσε.

Αφού έμαθαν για αυτή την υπόθεση , επικοινώνησαν με την τοπική αστυνομία , με σκοπό να εντοπίσουν τον υπεύθυνο αυτής της σκληρής και επικίνδυνης για τη ζωή του σκύλου πράξη .

«Αυτή η φρικτή πράξη σκληρότητας έχει αναφερθεί στο αστυνομικό τμήμα του Βάινλαντ . Εάν αναγνωρίζετε την Coco ή έχετε οποιαδήποτε πληροφορία σχετικά με το ποιος μπορεί να είναι υπεύθυνος για τη φρικτή πράξη, επικοινωνήστε αμέσως μαζί τους .”

Αναμένεται ότι η γούνινη θα λάβει κτηνιατρική φροντίδα για την ταχεία ανάρρωση της και έτσι στο μέλλον μπορεί να δοθεί για υιοθεσία . Η Coco αξίζει μια οικογένεια που θα τη φροντίζει με την περιποίηση που πρέπει να έχει κάθε κατοικίδιο .

Related posts

Συγκινεί ο Γ. Σκιαδαρέσης: Αυτός είναι ο Σέρλοκ που κάποιοι είχαν παρατήσει μωρό σε βραχονησίδα να πεθάνει

Tι σου φταίει το καημένο το ζωάκι, βρε κτήνος;: 2.500 καταγγελίες για κακοποίηση μέσα σε έξι μήνες

Φρίκη στη Νάξο: Σκότωσαν θαλάσσια χελώνα, τη μαχαίρωσαν στο λαιμό