Pitbull Τρέμει Πηγαίνει Ευθανασία Αλλά Ξαφνικά Κερδίζει Μια Δεύτερη Ευκαιρία Στη Ζωή

Pitbull Τρέμει Πηγαίνει Ευθανασία Αλλά Ξαφνικά Κερδίζει Μια Δεύτερη Ευκαιρία Στη Ζωή

Σκύλος: Κανένα πλάσμα του Θεού δεν αξίζει μια τέτοια αντιμετώπιση. Δυστυχώς σε καταφύγια είναι μια συνήθης τακτική να υποβάλλονται σε ευθανασία κάποια από τα ζώα που φιλοξενούνται λόγω έλλειψης χώρου.

Υπάρχουν χιλιάδες σκύλοι και γάτες στα καταφύγια που περιμένουν κάποιον να μπει και να τους επιλέξει. Ωστόσο, μερικά είναι σε ένα χρονόμετρο που είναι γνωστό ως «σειρά θανάτου» στα καταφύγια. Κάθε ένα από αυτά τα κατοικίδια έχει μια συγκεκριμένη ημερομηνία από την οποία πρέπει να υιοθετηθούν ή το καταφύγιο θα τους ευθανατώσει.

Γνωρίστε την Mocha, ένα μείγμα Pit bull ενός έτους, που εγκαταλείφθηκε στο Rowan County Animal Shelter στο Salisbury της Βόρειας Καρολίνας. Παραδόθηκε με έναν άλλο σκύλο από τον άκαρδο ιδιοκτήτη της, χωρίς δικό της λάθος. Το καταφύγιο έθεσε ημερομηνία 1 Νοεμβρίου για τον Μόχα και αν δεν είχε υιοθετηθεί τότε θα την υποβάλανε σε ευθανασία.

Δυστυχώς, κάθε μέρα πολλά σκυλιά υποβάλλονται σε ευθανασία για λάθος λόγους . Άλλοι, με λίγο περισσότερη τύχη, καταφέρνουν να σωθούν από αυτό το θλιβερό τέλος που θα σβήσει για πάντα το φως τους στη γη. Ο Mocha είναι ένα από αυτά τα μικρά φώτα που κατάφεραν να παραμείνουν αναμμένα.

Όταν έφτασε ήταν σχεδόν υποσιτισμένη και γεμάτη ψύλλους.

Το γλυκό σκυλί βρισκόταν στο διάδρομο του θανάτου, φοβόταν και με λίγη ελπίδα , η μόνη σωτηρία της θα ήταν αν κάποιος της έδινε την ευκαιρία να την πάρει στο σπίτι και να τη σώσει από ένα τραγικό τέλος πριν από τις πρώτες μέρες του Νοεμβρίου. Η ζωή της Μόχα δεν ήταν καθόλου εύκολη, το παρελθόν της την άφησε πολλές πληγές είναι λίγο ντροπαλή, μπορεί ακόμη και να τρέμει όταν κάποιοι άνθρωποι περνούν πολύ κοντά της .

Το Mocha είναι ενάμισι χρονών και είναι ένα μείγμα pit bull.

Σε μια προσπάθεια να βοηθήσουν την Μόχα, η Albina Albiie Chanel, η οποία είναι εθελοντής στο καταφύγιο, μοιράστηκε μια συγκινητική επιστολή με μια φωτογραφία του σκύλου τόσο καταθλιπτική που χιλιάδες άνθρωποι αντέδρασαν. Στις πρώτες γραμμές, επισημαίνει ότι ο σκύλος περιμένει με ήττα, επιθυμώντας η αδελφή της να έχει καλύτερη ζωή από αυτήν.

Η Μόχα εγκαταλείφθηκε στο καταφύγιο μαζί με τη μικρή της αδερφή.

Αλλά είναι ο πυρήνας της επιστολής που αναστάτωσε τις καρδιές όλων των φιλόζωων για το σκυλάκι. Η επιστολή έχει ως εξής:

Κάθομαι εδώ, φοβάμαι τόσο πολύ που περιμένω να μου κάνουν ευθανασία. Βλέπετε, είμαι μόνο ενός έτους. Δεν είχα καθόλου καλή ζωή… τρέμω τόσο πολύ στο ρείθρο μου όταν οι άνθρωποι περπατούν απλώς κοντά μου. Δεν μπορώ να κάνω κάτι, οι άνθρωποι δεν ήταν ευγενικοί μαζί μου. Προσπάθησα να είμαι γενναία για τις φωτογραφίες μου σήμερα, αλλά δεν μπορούσα καν να σηκωθώ. Προσπάθησα και νομίζω ότι τα κορίτσια που ήταν μαζί μου ήξεραν ότι προσπαθούσα. ”

Αυτές οι γραμμές αναμφίβολα ευαισθητοποιούν και την πιο σκληρή καρδιά. Με αυτό, είναι σαφές ότι ο σκύλος περιμένει μόνο την τελευταία ημέρα του. Είναι επίσης ένας προβληματισμός για να αμφισβητούμε τις ενέργειές μας έναντι αυτών των ευάλωτων ζώων . Αξίζουν τόσο πολύ πόνο;

Από τότε που έφτασε, κατέλαβε το κλουβί νούμερο πέντε στο καταφύγιο.

Η Μόχα, ήταν απλώς ένας φοβισμένος σκύλος που ήθελε με όλη της την καρδιά κάποιος να τη βοηθούσε να αντιμετωπίσει τους φόβους της, προκειμένου να προσαρμοστεί σε μια νέα ζωή. Ευτυχώς, οι οδυνηρές γραμμές τέθηκαν σε ισχύ και κάποιος πλησίασε το καταφύγιο για να σώσει τη Μόχα και τη μικρή της αδελφή .

Η ανάρτηση έγινε viral στο χρόνο ρεκόρ.

Η Albina ευχαριστεί όλους τους ανθρώπους που έδειξαν ενδιαφέρον να προσφέρουν μια δεύτερη ευκαιρία σε ένα σκυλί που χρειαζόταν λίγη αγάπη . Αν και είναι ένα ανάδοχο σπίτι, ελπίζουμε να κατακτήσει τις καρδιές των νέων θετών γονέων της και να θέλουν να την κρατήσουν για πάντα.

Είναι μόνο μία από τα πολλά που βρίσκονται σε ποινή θανάτου περιμένοντας ένα αγαπημένο σπίτι. Σκεφτείτε το ενδεχόμενο να υιοθετήσετε ή να προωθήσετε, καθώς είναι ο μόνος τρόπος για να τερματίσετε το θάνατο σε καταφύγια. Υιοθετήστε μην αγοράζετε!

Related posts

Συγκινεί ο Γ. Σκιαδαρέσης: Αυτός είναι ο Σέρλοκ που κάποιοι είχαν παρατήσει μωρό σε βραχονησίδα να πεθάνει

Tι σου φταίει το καημένο το ζωάκι, βρε κτήνος;: 2.500 καταγγελίες για κακοποίηση μέσα σε έξι μήνες

Φρίκη στη Νάξο: Σκότωσαν θαλάσσια χελώνα, τη μαχαίρωσαν στο λαιμό