Παράλυτη σκυλίτσα βρίσκει ελπίδα και ελευθερία με το καροτσάκι της και “λιώνει” το Διαδίκτυο

Η ιστορία της σκυλίτσας που δεν μπορούσε να περπατήσει και βρίσκει ξανά την ελπίδα και τη χαρά της με ένα καροτσάκι-αμαξίδιο κάνει το γύρο του Διαδικτύου. Το χαριτωμένο σκυλάκι ξαναβρίσκει το χαμόγελό του και οι χρήστες του Διαδικτύου δεν χορταίνουν να το βλέπουν. Να σημειώσουμε πως η μικρή είχε υιοθετηθεί από μία νέα οικογένεια που ήξερε τα προβλήματα που θα αντιμετωπίσει για τη φροντίδα της αλλά αυτό δεν τους εμπόδισε από το να την θέλουν συντροφιά τους στο σπίτι τους.

Τετραπληγική σκυλίτσα βρίσκει ξανά ελπίδα

Τετραπληγική μετά από μια σοβαρή πτώση, όταν ήταν απλώς ένα μικρό κουτάβι, η Olivia μπορεί πλέον να τρέχει και να παίζει με τους συνομηλίκους της χάρη στο εξατομικευμένο καρότσι που προσφέρει η νέα της οικογένεια.

« Σοκαρίστηκα από την έλλειψη ενσυναίσθησης και αγάπης από την πρώην οικογένειά της», είπε η Mariana Camargo de Oliveira , ιδιοκτήτρια του Olivia , στο Metro . Ένιωσα ότι προοριζόταν ήδη για μένα . »

Οι πρώην κηδεμόνες της Olivia , ενός θηλυκού Golden Retriever τώρα 4 ετών, είχαν αποφασίσει πράγματι να χωρίσουν από αυτήν μετά από ένα σοβαρό ατύχημα που την άφησε παράλυτη και στα 4 άκρα της. Ήταν Μάρτιος του 2018 και ο σκύλος ήταν μόλις 3 μηνών τότε. Υπέστη πτώση και κάταγμα της σπονδυλικής της στήλης.

Έκτοτε ζει στη Sorocaba στην πολιτεία του Σάο Πάολο (Βραζιλία) με την 36χρονη κηδεμόνα της και τον σύζυγό της, Eduardo Palota . Μετά την υιοθεσία της από το ζευγάρι, η Olivia είχε υποβληθεί σε 7 μήνες φροντίδας, συμπεριλαμβανομένων φυσιοθεραπείας για να δυναμώσει τα πόδια της.

Η απίστευτα γλυκιά ιστορία της τετραπληγικής σκυλίτσας

«Μπορεί να τρέξει ξανά και να νιώσει τον άνεμο στο πρόσωπό της»

Σύντομα, η Mariana και ο Eduardo της είχαν αγοράσει ένα εξατομικευμένο ροζ καροτσάκι. Ο σκύλος έμαθε σταδιακά να το χρησιμοποιεί, βασιζόμενος στους 4 τροχούς της συσκευής για να κινείται.

« Όταν την υιοθέτησα, δεν μπορούσε να κουνηθεί. Δεν είχε καν τη δύναμη να συρθεί. Το καροτσάκι έδωσε στην Ολίβια ελπίδα και ελευθερία. Σήμερα, μπορεί να τρέξει ξανά και να νιώσει τον αέρα στο πρόσωπό της», χαίρεται ο ιδιοκτήτης της.

Έτσι, το Golden Retriever δεν μένει ποτέ πίσω από τα άλλα σκυλιά της οικογένειας, Sid , Sun και Jade , κατά τη διάρκεια παιχνιδιών και βόλτας. Αν και συχνά πρέπει να τη μεταφέρουν και δεν μπορεί να είναι χωρίς πάνες , είναι πιο ευτυχισμένη από ποτέ μέσα σε αυτή την αγαπημένη οικογένεια. « Είναι πάντα όμορφη και κομψή!

Related posts

Συγκινεί ο Γ. Σκιαδαρέσης: Αυτός είναι ο Σέρλοκ που κάποιοι είχαν παρατήσει μωρό σε βραχονησίδα να πεθάνει

Tι σου φταίει το καημένο το ζωάκι, βρε κτήνος;: 2.500 καταγγελίες για κακοποίηση μέσα σε έξι μήνες

Φρίκη στη Νάξο: Σκότωσαν θαλάσσια χελώνα, τη μαχαίρωσαν στο λαιμό